't Parck

Wie binnenkomt bij Brasserie-Restaurant 't Parck, ervaart meteen de landelijke ambiance van deze eigentijdse brasserie en de sfeer van gezelligheid en culinair genot.

Brasserie-Restaurant 't Parck ligt een spectaculaire omgeving in het Hartje van Limburg. In de nabije buurt van recreatieparken Hengelhoef en Kelchterhoef, kan je indrukwekkende panorama's waarnemen en seizoensgebonden blikvangers, zowel buiten op het zonnige terras als binnen rond het knusse haardvuur.

Verzorgde topkwaliteit
Brasserie-Restaurant 't Parck overtreft al je verwachtingen. Verrukkelijk eten voor een vriendelijke prijs, met hartelijke bediening en een ongedwongen sfeer. Alles getuigt van een uitgelezen gevoel voor zorg. Dat merk je aan het enthousiasme van de zaakvoerders, en je ziet het terug in de verrassende menukaart, met grote en kleine gerechten voor ieders smaak. Niet voor niets gebruikt de keuken uitsluitend ingrediënten van topkwaliteit, zoals verse seizoensproducten, bij voorkeur uit eigen streek.

Altijd welkom
Wat je ook wenst, bij Brasserie-Restaurant 't Parck ben je altijd welkom. Zo kun je er terecht voor een heerlijke lunch, vieruurtje of diner, maar ook voor een kopje koffie, een borrel of een biertje.
Speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een gezellig familiefeest of bedrijfsuitje, verzorgt Brasserie-Restaurant 't Parck tot in de puntjes. Brasserie-Restaurant 't Parck is vrijwel het gehele jaar door geopend.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating