Kinderboerderijen

Terug

Waar ga je met kleine dierenvrienden naartoe? Naar de kinderboerderij natuurlijk! Al spelenderwijs leren ze hoe je met de dieren moet omgaan en hoe de diertjes verzorgd worden. Konijnen, geitjes, kippen, ezels, schapen…of alpaca’s. Ja, in Limburg kan je ook met alpaca’s knuffelen en er zelfs mee gaan wandelen. Het is eens wat anders dan met de hond.

Alle activiteiten met dieren

één-op-één kwali-TIJD - Therapie met dieren

één-op-één kwali-TIJD

BERINGEN (PAAL)
Kwali-tijd op ieders maat .

Een wei en heel veel ECHTE knuffeldieren voor jou alleen? Ongeacht de grenzen die je hoofd of lichaam opleggen? Boek een moment van kwali-tijd bij de Gummi~Botten~Boom.

Knuffel naar hartenlust met onze zachte ezels en kusgrage lama’s. Neem een konijn op schoot. Voer de wallaby nootjes en de geiten broodjes. Verwonder je over de rust en stilte die je ervaart, zonder pottenkijkers, zonder verplichtingen. Maar wel met dieren die aan je lippen hangen en tegen je aan wrijven. Beleef je tijd hier precies zoals JIJ dat wil.

Je kan sowieso rekenen op Inge’s enthousiaste begeleiding en kennis van de plek en de dieren. Heb je extra begeleiding nodig? Breng je verzorger, (groot)ouder, voogd, ... gerust mee.

Dit aanbod is zeker ook geschikt voor iedereen waarvoor zo’n uitstap normaal wat moeilijker is. Voor mensen die niet houden van grote groepen mensen om zich heen of aangestaard worden door vreemden. Voor zij die willen ervaren hoe je herademt en opleeft in het therapeutische gezelschap van de dieren.
In de Gummi~Botten~Boom mag je gewoon ZIJN en de omgeving beleven. Wil je liever een aangepast programma? Dan wordt er iets uitgewerkt helemaal naar jouw smaak!

Zeurt je kind al heel lang om eens in die wei tussen de dieren te mogen spelen? Of denk jij dat even met de botten in de modder weg van schermen en het snelle leven hem of haar echt deugd zou doen? Boek dan snel zo’n 1-op 1- momentje op die geestig-beestige wei in Paal-Beringen.