Fietsverhuurpunten

Terug

Geen eigen fiets mee? Dan huur je er heel eenvoudig eentje. In Limburg zijn er talloze verhuurders waar je een - al dan niet elektrische - fiets, een mountainbike, een tandem en zoveel meer kan uitlenen.

Een overzicht van alle fietsverhuurpunten in Limburg

En Route... zalig fietsen langs Limburgse landschappen - e-Bike verhuur - En Route...

En Route... zalig fietsen langs Limburgse landschappen - e-Bike verhuur

ALKEN
Met de wind door je haren en de zon op je wangen zalig fietsen langs glooiende landschappen door fruitige natuur.
Laat je verrassen door onze lokale tips en ontdek de mooiste Haspengouw routes en instagrammable plekjes.
Met de krachtige e-bikes van En Route fiets je moeiteloos tot 100km.
In de lente tovert de bloesempracht het landschap om in een zee van wit en roze. In het latere voorjaar verschijnt het geurige fruit langzaam aan de fris groene bomen om de natuur om te toveren in een steeds kleuriger pallet naarmate de zomer vordert.

Ben je meer fan van cultuur? Kies dan voor een route door het rijke Limburgse verleden en bewonder kastelen en grote vierkanthoeves op je route of fiets naar Tongeren de oudste stad van België met de restanten van de Romeinse omwalling en het Gallo Romeins museum.

Ook een stedentocht behoort tot de mogelijkheden, de gezellige marktpleinen van Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, Borgloon (het doorkijkkerkje "Reading Between the Lines" is wel een must-see!) of Bilzen nodigen uit tot een dorstlessende stop.

Last but not least liggen de Limburgse hotspots als Fietsen door het Water, Fietsen door de Heide en Fietsen door de Bomen binnen bereikbare afstand.

Geeft het rijke aanbod je keuzestress? Geniet van een meerdaagse fietsvakantie en kom Velogeren in Vakantiehuis Elisa. Dagelijks zorgeloos vertrekken en weer thuiskomen voor een afwisselende fiets lus door het variërende landschap. Bij thuiskomst relax je in de zalige tuin waar de buitenbar, petanquebaan, OFYR en BBQ je vakantie compleet maken. Vraag naar onze speciale aanbiedingen voor kleinere groepen of je gezin tijdens midweken.

Maar ook bij ééndags e-bike huur geldt uiteraard: geen zin om zelf een route uit te stippelen? Wij verklappen je de leukste plekjes weg van platgereden paden en helpen je graag En Route... !