Fietsverhuurpunten

Terug

Geen eigen fiets mee? Dan huur je er heel eenvoudig eentje. In Limburg zijn er talloze verhuurders waar je een - al dan niet elektrische - fiets, een mountainbike, een tandem en zoveel meer kan uitlenen.

Een overzicht van alle fietsverhuurpunten in Limburg

Ghis-op-de-Fiets  Fietsverhuur - De E-bikes van Lo-Ghis op de fiets

Ghis-op-de-Fiets Fietsverhuur

SINT PIETERS VOEREN
Ontdek de prachtige Voerstreek op een unieke manier met onze gloednieuwe Stevens e-bikes, beschikbaar bij Ghis op de Fiets! Laat je vervoeren door dit adembenemende landschap en geniet van de ultieme vrijheid op twee wielen.

Met onze speciaal samengestelde Ghis-routes ontdek je de mooiste plekjes en verborgen schatten van de streek. Laat je verrassen door de wonderschone natuur en schilderachtige dorpjes terwijl je moeiteloos rondfietst op onze comfortabele e-bikes.

En als kers op de taart, kun je bij ons een heerlijke picknickmand reserveren om je fietstocht nog aangenamer te maken.

Ook aan de kleintjes en viervoeters hebben we gedacht! Onze Bobike fietskarren staan klaar om tot wel 2 kindjes per kar te vervoeren, zodat het hele gezin van de tocht kan genieten. Ook zijn er kinderstoeltjes beschikbaar voor op de fiets, en zelfs je trouwe viervoeter kan mee in onze hondenkar.

Bij Ghis op de Fiets gaan we voor veiligheid en comfort. Daarom leveren we onze fietsen met een pechhulpverzekering, fietstassen en helmen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je fietstocht.

Ontdek de Voerstreek op de meest ontspannen en plezierige manier mogelijk. Huur vandaag nog een van onze e-bikes en maak je klaar voor een onvergetelijke fietstocht!

Voor de avontuurlijke en sportieve fietser hebben we een speciale traktatie: e-mountainbikes, beschikbaar voor verhuur bij Ghis op de Fiets! En als klap op de vuurpijl, hebben we onze eigen Ron om je te begeleiden op een epische tocht door de regio.

Met de e-mountainbikes kun je je klaarmaken voor een spannend avontuur, ver weg van de gebruikelijke fietspaden. Dankzij de krachtige elektrische ondersteuning kun je gemakkelijk de steilste hellingen beklimmen en snelheid maken op ruige terreinen.
Ron kent de Voerstreek als zijn broekzak en zal je meenemen naar plekjes die je anders nooit zou ontdekken.

Bereid je voor op uitdagende trails, panoramische uitzichten en de sensatie van het ontdekken van verborgen schatten in de natuur.