Fietsverhuurpunten

Terug

Geen eigen fiets mee? Dan huur je er toch gewoon eentje. In Limburg zijn er talloze verhuurpunten waar je een gewone fiets, een elektrische fiets, een mountainbike, een tandem,... kan uitlenen.

Een overzicht van fietsverhuurpunten in Limburg

Fietsverhuur Recreatiedomein De Alk in Alken - bloesem Alken

Fietsverhuur Recreatiedomein De Alk in Alken

ALKEN
Je kunt overal op het fietsroutenetwerk vertrekken. Ben je niet van de streek? Een goede tip: start aan de fietsenstalling aan Recreatiedomein De Alk, de poort naar Fietsparadijs Limburg. Je parkeert de auto veilig op de grote parking aan de sporthal (Koutermansstraat, GPS: Alkerstraat), springt op je fiets en zit meteen op het fietsroutenetwerk.

In het Recreatiedomein De Alk vind je alles voor een geslaagde fietstocht of tussenstop. Van een fietsenstalling, picknickplaats, fietscafés en sanitaire voorzieningen tot een volledige fietsherstelplaats en fietsverhuur. Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op meer dan 30 speeltoestellen, in het verkeerspark met de gocarts of op de waterfietsen en roeiboten. Of geniet tussendoor met het hele gezin van een partijtje minigolf!

Reserveer jouw huurfiets online op www.fietsparadijslimburg.be.

Verhuurperiode:
van 16 maart t.e.m. 31 maart en van 1 oktober t.e.m. 16 oktober enkel op weekdagen.
van 1 april t.e.m. 30 september ook fietsverhuur in het weekend, feest- en brugdagen.
uitzonderlijk gesloten op 24/09/2020

Maandag - Dinsdag: 9u - 13u
Woensdag: 9u - 17u
Donderdag - Vrijdag: 9u - 13u

Op weekdagen sleutel afhalen bij de Dienst Vrije Tijd, Hoogdorpsstraat 5, Alken.
Weekenden, feest- en brugdagen van 1 april t.e.m. 30 september: van 10u tot 13u sleutel afhalen aan Recreatiedomein De Alk: Koutermansstraat 1, Alken (GPS via Laagdorp)

Alle niet-elektrische fietsen kunnen na sluitingstijd ingeleverd worden. Elektrische fietsen moeten VOOR sluitingstijd ingeleverd worden. In de week is dat voor 17 uur en in de weekends en op feest- en brugdagen voor 18 uur.