Fietsverhuurpunten

Terug

Je hebt geen fietsdrager aan je auto. Of er is niet genoeg plaats op je fietsdrager. Of je hebt geen fiets. Geen nood! Over heel Limburg zijn er 14 afhaalpunten waar je de enige echte groene Limburg Fietsparadijs-fiets kan huren.

Je reserveert je fiets eenvoudig online op www.fietsparadijslimburg.be. Reserveer zeker tijdig in drukke periodes (zomervakantie, verlengde weekends, bloesemperiode,…) of wanneer je met een grotere groep bent, om te vermijden dat alle fietsen al weg zijn. Grote groepen kunnen ook kiezen voor groepsverhuur op een startpunt naar keuze. 

Reserveren is poepsimpel: kies waar en wanneer je wilt fietsen en, nog belangrijker, kies je fiets! De groene Limburg Fietsparadijs-fiets hadden we al vermeld, maar je kan ook voor een elektrische fiets, een kinderfiets, een tandem,…  gaan. Nog een kinderzitje nodig? KLIK. En een fietstas erbij? KLIK. En ge zijt gereed!

Naast deze 14 afhaalpunten, zijn er in Limburg ook nog heel wat zelfstandige fietsverhuurders waar je terecht kan om een goed onderhouden fiets te lenen. De goede service hoort daar uiteraard bij!

Fietsverhuur Alden Biesen in Bilzen

BILZEN
De landcommanderij Alden Biesen in Bilzen is een uitstekende startplaats voor fietsers. Hier is alle accommodatie aanwezig: autoparking, fietsenstalling, fietscafé.... In het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen vind je ook de nodige fietskaarten.

Het middelpunt van de driehoek Hasselt, Luik, Maastricht en de plek waar Kempen en Haspengouw in elkaar overgaan. Een verkenningstocht door glooiend Haspengouw? Met een elektrische fiets gaat het nog net dat tikkeltje eenvoudiger. Alden Biesen is een ideaal vertrekpunt voor verschillende fietsroutes. Ga zeker eens langs tijdens de bloesemperiode, want dan staat dé hoogstamboomgaard van Vlaanderen helemaal in bloei.

Reserveer uw huurfiets online op www.fietsparadijslimburg.be.

Verhuurperiode:

van 15 maart t.e.m. 31 maart:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 10u - 17u
Zaterdag, zondag en feestdagen: 10u - 16u

van 1 april t.e.m. 30 september:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 9u - 17u
Zaterdag, zondag en feestdagen: 10u - 17u

van 1 oktober t.e.m. 20 oktober:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 10u - 17u
Zaterdag, zondag en feestdagen: 10u - 16u

Alle niet-elektrische fietsen kunnen na sluitingstijd ingeleverd worden. Elektrische fietsen inleveren voor 18u of soms mogelijk tot 20u. Afspraak wordt gemaakt bij het afhalen van de elektrische fietsen.

De sleutels van de fietsen kan je afhalen op de binnenkoer van het kasteel Alden Biesen in het Toeristisch Onthaal Alden Biesen-Bilzen.