In Limburg is het goed eten en drinken. Gezellige terrasjes en culinaire toprestaurants, frisse wijnen en lekkere bieren, vers fruit van eigen bodem en warm gebak. Laat je verrassen door onze Limburgse smaken en neem misschien zelfs zo een lekker souvenir mee naar huis.

Potten kweepeergelei uit Sint-Truiden

Limburgse streekproducten

Een Meulekeukske, Bierendrèpke of Looise maan. Dat zijn Limburgse streekproducten. Het eerste is een Maaslands koekje, het tweede een bessenjenever en het laatste een appelgebak. Meer van dat lekkers?
>> Bekijk meer

Man en vrouw proeven de witte wijn van wijndomein Gloire de Duras in Sint-Truiden

Wijn uit Limburg

Het glooiende landschap zorgt ervoor dat het in Limburg mogelijk is om aan wijnbouw te doen. De populariteit van Limburgse wijn is de laatste jaren sterk gestegen. Bezoek een wijndomein en proef ter plekke van de lekkerste wijn.
>> Bekijk meer

Man en vrouw klinken met kriek in de brouwerij van Wilderen in Sint-Truiden

Brouwerijen en stokerijen

Limburg is gekend voor de lekkere bieren en van jenever stoken kunnen we ook wel wat. Neem tijdens je trip in Limburg dus zeker de tijd om van dat lekkere gerstenat te proeven.
>> Bekijk meer

Topchef maakt gerecht in restaurant Cuchara in Lommel

Aan tafel bij Jong Keukengeweld

Jonge topchefs onder de 35 jaar die lekkere gerechten op tafel toveren, dat is het concept van Jong Keukengeweld. Limburg telt tien Jong Keukengeweld-zaken.
>> Bekijk meer

Alle eet- en drinkadresjes in Limburg

Brasserie De Kantine - brasserie

Brasserie De Kantine

LOMMEL
Bij onze kindvriendelijke brasserie 'De Kantine' kan je terecht voor een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd!

Brasserie 'De Kantine' maakt deel uit van Sportcentrum De Soeverein, een modern sportcentrum dat naast de brasserie bestaat uit een gevarieerd zwembad en een up-to-date tenniscomplex.

Doordat we vlak naast het wandelgebied de Sahara gelegen zijn, vormen we de perfecte uitvalsbasis voor een mooie natuurwandeling of een fietstocht naar 'fietsen door de bomen'.

In de zomer kan je van op ons ruim terras van de prachtige omgeving genieten terwijl de kinderen kunnen spelen in ons verkoelend en fancy spraypark of de naastgelegen speeltuin.
Slecht weer? Geen probleem! Binnen hebben wij voldoende gezellige zitgelegenheid en zorgt ons indoor speelelement voor eindeloos veel speelplezier voor jouw kinderen.

Ook voor groepen hebben we een uitgebreid en uniek aanbod. Zo kan je bij ons terecht voor een groepsontbijt, -lunch of -diner zowel in buffet vorm als à la carte. Daarnaast verzorgen we met plezier jouw verjaardagsfeest, groepsuitstap, verenigingsavond of bedrijfsevent en dit indien gewenst zelf met een blik achter de schermen bij het zwembad en technische ruimtes.
Is jouw kind jarig? Maak dan gebruik van onze kinderfeestjes in combinatie met zwemmen.

Voor bedrijven zijn er mogelijkheden tot huren van een vergaderruimte (10 pers) en vormen we de ideale locatie voor een afterwork apero moment met jouw collega's. Vergaderen combineren met een tennisinitiatie, blik achter de schermen van en zwembad of gewoon een lekkere wandeling? Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden!