Unieke fietsbelevingen in Limburg

Het Limburgse fietsroutenetwerk op zich is al top, maar met onze unieke fietsbelevingen gaan we nog een stapje verder. Deze extra laag op het fietsroutenetwerk geeft je een heel unieke kijk op de natuur op plekken waar je anders misschien zomaar langs zou fietsen. Je kan al gaan Fietsen door het Water in Bokrijk en Fietsen door de Bomen in Bosland. En weldra is het ook mogelijk om te Fietsen door de Heide in het Nationaal Park Hoge Kempen. Klik op de fietsbelevingen hieronder om meer te weten te komen.

Fietsen door het Water in Bokrijk - © Luc Daelemans

Fietsen door het Water in Bokrijk

Je fietst dwars doorheen het water. Je moet geen regenlaarzen of duikerspak aantrekken, want je blijft gelukkig op droge grond. Maar het fietspad neemt je wel mee dwars door de vijver van de ene oever tot aan de andere.

Fietsen door de Bomen in Bosland

Fietsen door de Bomen in Bosland

Op dit fietspad geraak je veilig in hogere sferen. Letterlijk, want je fietst via een dubbele cirkel tot op 10 meter hoogte tussen de bomen. Je ziet, voelt en ruikt de natuurpracht.

Fietsen door de Heide in het Nationaal Park Hoge Kempen - renderbeeld

Fietsen door de Heide in het Nationaal Park Hoge Kempen

Binnenkort kan je ook door de heide in Nationaal Park Hoge Kempen fietsen. Dit project is volop in opbouw. Regelmatig houden we je op de hoogte van het verloop van dit project.