Fietsen

Terug

Limburg is echt wel een fietsparadijs. Een handig fietsroutenetwerk waarop je van knooppunt naar knooppunt fietst. 2000 km aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden. En onderweg zorgen de welgekende blauwe bordjes ervoor dat je niet verdwaalt. Dat is pas relaxed fietsen!

unieke fietsbelevingen fietsen door het water

Unieke fietsbelevingen

Het Limburgse fietsroutenetwerk op zich is al top, maar met de ‘extra large’ fietsbelevingen gaan we all out. Ze geven je een heel unieke kijk op de natuur op plekken waar je anders misschien zomaar langs zou fietsen.
>> Bekijk meer

5 tips om je fietstocht goed voor te bereiden

Ben je van plan om een fietstocht in Limburg te maken? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Met deze 5 tips helpen we je op weg om zorgeloos op de fiets te stappen.
>> Bekijk de tips

fietscafés

Maak een tussenstop in een fietsvriendelijk café

Wanneer je al eventjes op de fiets zit, is het fijn om onderweg te pauzeren. Het liefst van al doen we dat op een terras met een fris drankje. Daar zorgen de fietscafés voor.
>> Bekijk alle fietscafés

fietslogies

Op fietsvakantie in Limburg

Verken Limburg meerdere dagen met de fiets en boek je verblijf bij een fietslogies. Deze logies zijn volledig ingesteld op fietsers en liggen vlakbij het fietsroutenetwerk.
>> Bekijk alle fietslogies

fietsverhuur limburg

Huur een fiets

Geen eigen fiets mee? Dan huur je er toch gewoon eentje. In Limburg zijn er talloze verhuurpunten waar je een gewone fiets, een elektrische fiets, een mountainbike, een tandem,... kan uitlenen.
>> Waar huur je een fiets?

meldpunt fietsparadijs limburg

Meld een probleem op het fietsroutenetwerk

Is een wegwijzer niet goed leesbaar of verspert een tak het fietspad? Laat het ons weten via het meldformulier en bouw mee aan een veilig fietsroutenetwerk.
>> Ga naar het meldformulier