Waar kan je naartoe als je met het hele gezin er even tussenuit wil? Naar Limburg natuurlijk. Want onze provincie is een speelterrein voor kinderen. En spelen is hier nog zoveel leuker, zeg nou zelf: een doorsnee speeltuin of een avontuurlijk bos. Wat zouden de kinderen leuker vinden?

Sint-Truiden - © Robin Reynders

Sint-Truiden - © Robin Reynders

Natuurlijk spelen

Hier kan je nog écht buiten spelen. Kinderen worden uitgedaagd om handig en creatief te zijn. Boomhutten bouwen, klauteren en klimmen in de speelbossen, en tegelijkertijd iets bijleren over de natuur rondom hen, helemaal top!

Heers - © Koen De Langhe

Heers - © Koen De Langhe

Dierenrijk

Kinderen van nu weten blijkbaar niet meer waar melk vandaan komt. Oplossing: een uitstap naar de kinderboerderij waar ze kennis kunnen maken met verschillende dieren en meer over die dieren te weten komen.

Bocholt - © Koen De Langhe

Bocholt - © Koen De Langhe

Zwemmen in de zomer

Een frisse duik in het zwembad wanneer het in de zomer heel warm is, hoe zalig is dat! En de kinderen zijn al blij als ze zien dat er een glijbaan is. Indoor of outdoor, subtropisch of zwemvijver, wat ook jouw voorkeur heeft, Limburg heeft ‘t.

Hooch

SINT-TRUIDEN
Treed binnen bij Hooch in de wondere wereld van Mr. Hoetsch, de oorspronkelijk bewoner van "De Kleynen Engel" op de historisch Grote Markt van Sint-Truiden, en beleef een unieke tijd in zijn originele woning van 1904!
Tijdens Hooch Murder Mystery ga je terug naar de noodlottige avond dat Mr. Hoetsch dood is teruggevonden in zijn woning. Die avond was hij er samen met zes van zijn naasten, kan jij ontdekken wie van de zes er alle baat bij hadden dat hij het tijdelijke voor het eeuwige zou ruilen? Tijdens een 3-gangen diner dien je de moordenaar te ontmaskeren. Beleef nu dit unieke spel in Limburg met 6 acteurs en wees een echte detective!

Bij The Hooch Escapes, de meest unieke escape rooms van Limburg en met een totale capaciteit van 18 personen die tegelijk kunnen spelen, dien je op zoek te gaan in "De Kleynen Engel" naar aanwijzingen hoe Mr. Hoetsch de perfecte cocktail zou maken. Je gaat op ontdekking in drie kamers van zijn huis waaruit je niet alleen dient te ontsnappen maar ook de geheime formule van de cocktail dient te vinden en dat terwijl je geniet van heerlijke proevertjes (gin, whisky, rum of alcoholvrij). Al onze formules zijn ideaal voor grotere groepen die tot 18 personen samen kunnen spelen, bij The Hooch Escapes kan je zelfs spelen met groepen tot 40 personen indien je er onze catering bijneemt! Maar ook kleinere groepen zijn welkom.
The Hooch Escapes kan je al spelen vanaf 4 personen en The Hooch Murder Mystery vanaf 10 personen. Combineer één of enkele dagen Sint-Truiden met onze unieke evenementen en het culturele aanbod van de stad. Ideaal voor familiefeesten, vrienden uitjes, personeelsfeesten of als traktatie voor je klantenrelaties. Tot snel bij Hooch!

Ontvang nog meer leuke tips voor het hele gezin en schrijf je in op de nieuwsbrief!