Een zomer vol plezier en afwisseling met ruimte om tot rust te komen, dat kan in Limburg. De hele vakantie lang verzamelen we de leukste tips voor een daguitstap, weekend of vakantie met de kinderen. Zo krijgt verveling geen kans!

4 kidsproof uitjes in Limburg

Meisje speelt in het speelbos van Bosland

1. Ravotten in de bossen

De Limburgse speelbossen dagen kinderen uit om handig en creatief te zijn. Boomhutten bouwen, klauteren en klimmen in de bomen, en zo tegelijkertijd iets bijleren over de natuur, dat is toch helemaal top!

Bekijk alle speelbossen

Geitje op de kinderboerderij van Pietersheim in Lanaken

2. Naar de kinderboerderij

Een uitstap naar de kinderboerderij is altijd feest. Je maakt er kennis met de vele boerderijdieren en je komt alles over hen te weten. En wie weet mag je de dieren zelfs aaien!

Bekijk alle kinderboerderijen

Zwemplezier met het hele gezin in Aquamundo De Vossemeren in Lommel

3. Neem een duik in het zwembad

Het is zalig om in de zomer een frisse duik te nemen. En de kinderen zijn blij als ze zien dat er een glijbaan is. Indoor of outdoor, subtropisch of zwemvijver, wat ook jouw voorkeur heeft, Limburg heeft het.

Bekijk alle zwembaden

Maak een rit met de pony of ezel

4. Maak een rit met de pony of ezel

Kinderen vinden het geweldig om een ritje maken op de rug van een pony of ezel. Zelfs voor de allerkleinsten is dit een ware belevenis.

Bekijk alle ponyverhuur

Alle activiteiten voor het hele gezin in Limburg

Hooch - Lady Jane's Choice

Hooch

SINT-TRUIDEN
Gehaast deed Lady Jane de deur van het grote huis achter zich op slot. De sleutel stak ze in de brievenbus van de buren, want die zou ze nooit meer nodig hebben. Na een laatste blik op de barokke voorgevel begon ze te wandelen in de richting van het station van Hasselt. Be daring, darling, sprak ze zichzelf moed in.

Boek nu het avontuur Lady Jane's Choice bij Hooch en beleef het leukste uitje!
In samenwerking met Fryns Distillery

Formules:

Standaard (€ 30) - vanaf 4 personen: 3 Escape Rooms met 3 proevertjes, gratis water en chips.
Standaard Plus (€ 35) - vanaf 4 personen: 3 Escape Rooms met 3 proevertjes en 1 Lady Jane cocktail, gratis water en chips.
Standaard met tapas (€ 45) - vanaf 6 personen: Welkomstdrankje, 3 Escape Rooms met 3 proevertjes en 1 Lady Jane cocktail, gevarieerde tapasschotel (speciale dieetwensen kunnen gemeld worden, een meerprijs is mogelijk).
Standaard met tapas en drankenforfait (€ 55) - vanaf 8 personen: Welkomstdrankje, 3 Escape Rooms met 3 proevertjes en 1 Lady Jane cocktail, gevarieerde tapasschotel (speciale dieetwensen kunnen gemeld worden, een meerprijs is mogelijk). Onbeperkt volgende dranken tijdens je tijdslot: frisdrank, bier, wijn, cava, koffie, thee.
Lady Jane's Choice kan geboekt worden vanaf 4 personen tot en met 12 personen (gelieve ons te contacteren voor groepen groter dan 12 personen).
Gelieve ons op voorhand te contacteren bij allergieën, alcoholvrije opties, deelname met minderjarigen en eventueel andere voorkeuren of wensen.