LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Reis voor een onvergetelijke gezinsuitstap naar het subtropisch zwemparadijs LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit.

Mascotte Ollie de octopus verwelkomt je 7/7, zowel bij goed als slecht weer in het nieuwe zwemparadijs voor plezier en ontspanning. Voor ouders met jonge kinderen is er een aparte waterspeeltuin waar baby’s, peuters en kleuters urenlang kunnen wegdromen en plonzen in het warme water van 34°C. De echte wateravonturiers leven zich uit in het golfslagbad, de wildwaterbaan en de spectaculaire duoglijbaan waar je tegen elkaar kan racen voor een recordtijd. De bandenglijbaan, waar je ook met een virtual reality bril door kan glijden voor een avontuurlijke tocht, is een primeur in België. Zowel binnen als buiten is er een terras waar je net zoals op vakantie eten en drinken kan bestellen in je badkledij.

Wie even wil ontspannen, kan terecht in de ruime wellnesszone met warme lagune, sauna en stoombad. Het paradepaardje van het Bloesembad en exclusief in de provincie Limburg is het zoutbad waarin je heerlijk gewichtloos blijft drijven. Een bezoek aan dit bad relaxeert je volledige geest en schenkt je lichaam en huid een waaier van gezondheidsvoordelen. Een zwembeurt in de ecologische zwemvijver of het verwarmd buitenbad dat heel het jaar door geopend is maken de relaxerende ervaring compleet. Om nog wat na te genieten van de gezonde buitenlucht is er een ligweide en een dakterras met ligbedden.

Honger na al dat zwemmen of wil je even tot rust komen na een fietstocht door Haspengouw? Kom dan even langs in onze gezellige brasserie, het 'Rest-eau-café', waar kinderen koning zijn. Er is een lekkere kinderkaart, een buitenspeeltuin en een speelzone binnen met een virtueel aquarium waarin een zelf gekleurd visje tot leven gebracht kan worden. Bij mooi weer neem je plaats op het buitenterras waar je geniet van een prachtig uitzicht over het Cicindriapark.

Individuele tarieven

 • Er zijn tarieven voor inwoners en niet-inwoners van Sint-Truiden
  Kleine kinderen (- 4 jaar): € 1 - € 2,90
  Kinderen (4 - 13 jaar): € 8,90 - € 12,90
  Volwassenen ( 14 +): € 10,90 - € 13,90
  Senioren ( 65+) en personen met een beperking : € 8,90 - € 12,90
  Beleef waterpret extra voordelig met het gezin en koop een familiepas: € 83,90 voor 10 zwembeurten

Groepstarieven

 • Groepstarief vanaf 15 personen
  Kleine kinderen (- 4 jaar): € 1 - € 2,90
  Kinderen (4 - 13 jaar): € 7,90 - € 9,90
  Volwassenen ( 14 +): € 9,90 - € 10,90
  Senioren ( 65+) en personen met een beperking : € 7,90 - € 9,90

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet