De Fietskaart Limburg is een absolute must-have tijdens jouw fietsvakantie in Limburg. Gemakkelijk je fietstocht uittekenen, rustpauzes inplannen in een fietscafé, een door ons uitgestippelde route volgen, een plek zoeken om te overnachten,... wat je ook maar nodig hebt, je vindt het op de fietskaart met bijhorend infoboekje.

Nieuwe versie van de fietskaart en -infoboekje in februari 2024!

De fietskaart is weer helemaal up to date. De kaart biedt je een gedetailleerd overzicht van het volledige Limburgse fietsroutenetwerk, de knooppunten en de afstanden naar fietscafés en fietsvriendelijke logies.

Het bijhorende infoboekje inspireert met 10 uitgestippelde fietslussen en 10 knooppunten in de kijker. Gebruik ze als leidraad voor je volgende fietsvakantie.

Je krijgt een uitgebreide opsomming van alle gekende en nieuwe fietscafés, -logeeradressen en -verhuurpunten. Enorm praktisch!

Ook in deze editie vind je de vertrouwde routekaartjes met vooraf ingevulde knooppunten voor de belevingsvolle toproutes. Er zitten ook extra blanco kaartjes bij zodat je zelf de knooppunten kan noteren.

Waar koop ik de Fietskaart Limburg?

Fietskaart Limburg 2024-2025 is te koop voor 9,50 euro in:

Mock up Fietskaart met fietsinfoboekje 2024-2025

  De fietskaart met infoboekje in 5 punten

  1. een up-to-date fietskaart met gedetailleerde fietsroutes

  2. 10 fotogenieke fietslussen en 10 knooppunten in de kijker

  3. een actueel overzicht van meer dan 300 fietscafés en -logies

  4. routekaartjes met vooraf ingevulde knooppunten voor de belevingsvolle toproutes

  5. een lijst met fietsverhuurpunten