De Fietskaart van Limburg is een absolute must-have tijdens jouw fietsvakantie in Limburg. Gemakkelijk je fietstocht uittekenen, rustpauzes inplannen in een fietscafé, een door ons uitgestippelde route volgen, een plek zoeken om te overnachten,... wat je ook maar nodig hebt, je vindt het op de fietskaart met bijhorend infoboekje.

Nieuwe versie van de fietskaart en het infoboekje in 2020

De fietskaart is weer helemaal up to date. De kaart biedt je een gedetailleerd overzicht van het volledige Limburgse fietsroutenetwerk, de knooppunten en de afstanden naar fietscafés en fietsvriendelijke logies.

Het bijhorende infoboekje bevat 18 extra fietsroutes, waaronder zelfs een tweedaagse fietslus voor als je wat langer in Limburg wilt blijven en een toegankelijke route voor minder mobiele fietsers.

Nieuw zijn de notitieblaadjes. Handig om bijvoorbeeld meeneemlijstjes te maken, leuke stopplekken te verzamelen of anekdotes neer te pennen. De achterflap bevat een afscheurbare kaart waarop je de knooppunten invult.

De fietskaart in 5 punten

1. een up-to-date fietskaart met gedetailleerde fietsroutes

2. naast de unieke fietsbeleving ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk, staat nu ook ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland en ‘Fietsen door de Heide’ (opening in 2020) in het Nationaal Park Hoge Kempen aangeduid

3. een actueel overzicht van alle fietscafés en -logies

4. 42 startplekken, één in elke Limburgse gemeente

5. een lijst met meer dan 40 fietsverhuurpunten

Waar koop ik de fietskaart?

De Fietskaart van Limburg is te koop voor 9,50 euro in alle toeristische infokantoren in Limburg, in de Standaard Boekhandel (ook online), op bol.com, AS Adventure, Fnac en op www.mondikaarten.be.

Limburg Fietskaart 2020-2021