Plan je fietstocht met de fietsrouteplanner

Met de fietsrouteplanner is het gemakkelijk om een fietsroute uit te stippelen. Op de planner vind je het volledige fietsroutenetwerk van Limburg met alle fietspaden en knooppunten. Klik op de knooppunten waar je zeker langs wilt fietsen en de routeplanner doet de rest.

Plan je fietstocht via de knooppunten op de kaart:

Het fietsroutenetwerk van Limburg altijd in je zak

Met de online fietsrouteplanner heb je het fietsroutenetwerk altijd bij je. Bij het uitstippelen van je route zie je meteen hoeveel kilometer jouw tocht is en welke knooppunten je passeert.

Daarnaast kan je aanduiden wat je nog meer op de kaart wilt zien: het dichtstbijzijnde fietsverhuurpunt, het adres van de ideale startplaats, een fietscafé dat niet te ver van je route afligt. Dat verschijnt allemaal op de kaart.

Je kan jouw route downloaden als gpx-bestand, afdrukken of delen met vrienden door bovenaan op de knop 'Klaar' te drukken.

Omdat we voortdurend investeren in de kwaliteit van het fietsroutenetwerk, moeten trajecten soms tijdelijk afgesloten of omgeleid worden. Gerust vertrekken? Check de aanpassingen en werkzaamheden op het fietsroutenetwerk!

Bekijk zeker ook onze inspiratieroutes. Meer dan 50 fietsroutes die wij al kant-en-klaar voor jou gemaakt hebben.

Het fietsroutenetwerk van Limburg op de kaart

Ga je liever aan de slag met een fysieke kaart die je kan vastpakken, in je rugzak steken en notities op kan schrijven? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Fietskaart van Limburg: dat is het volledige fietsroutenetwerk met alle knooppunten op 1 kaart en een bijhorend fietsinfoboekje met de adressen van de fietscafés en -logies. 

Shop de Fietskaart van Limburg