De ene dag eens goed gaan shoppen en de volgende dag helemaal tot rust komen in de wellness. Klinkt als een geslaagd weekend! Wanneer komt ge af?

Op ‘t gemak winkelen

In de Limburgse shopsteden is het nog mogelijk om rustig te shoppen zonder overdonderd te worden door een grote mensenmassa. Of je nu voor de hippe boetieks en speciaalzaken bent of liever naar de grotere winkelketens gaat, in steden als Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren,… liggen ze allemaal dicht bij elkaar.

Mmm, heerlijk!

Na een dag shoppen ben je meestal moe, uitgeput! Harde arbeid, dat winkelen. Een warm bad kan dan zo deugd doen. Of een voetmassage. Da's zeker da! Onze wellnesscentra ontvangen je met open armen om de vermoeidheid weg te masseren.

Elaisa Energetic Wellness - Elaisa Energetic Wellness

Elaisa Energetic Wellness

DILSEN STOKKEM
Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt je alles voor je totale ontspanning. Hier vind je de ruimte om te genieten en kan je tot in het diepst van je wezen tot rust komen. In synergie met de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen en symbolen uit oeroude wereldculturen. De verstilling werkt door tot diep in lichaam en geest en helpt je om een nieuwe balans te vinden.

Kom door rust en zuivering weer terug bij jezelf en ontdek de essentie van het leven. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpt je daarbij. De grote raampartijen, terrassen en waterbekkens geven je onbeperkt uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen aan de rand van het meer.

Kom met een bootje over het water of met de elektrische shuttle door het park. Word geraakt door de invloeden van onder andere de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De wijsheid en schoonheid van deze culturen inspireerden het ontstaan van Elaisa in deze tijd. Geniet van een unieke, natuurlijke wellness-beleving en eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. Daarvoor kun je kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerde holistische behandelingen en therapieën, of meedoen aan aanvullende activiteiten zoals yoga, tai chi, meditatie en inspirerende workshops. Bij Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving.

Pure vrijheid, innerlijke rust en geluk creëer je zelf, door ervaring, met zelfkennis en vanuit je hart. Als Elaisa iets mag bijdragen aan jouw zelfrealisatie en harmonie, dan is onze missie geslaagd.
Martin's Rentmeesterij