Kies eens voor een stedentrip naar Limburg. Een dag lekker veel shoppen, uniek erfgoed bezichtigen in onze historische steden, een romantische avond met zijn twee of helemaal ontspannen in de mooiste wellnesscentra. Genoeg ideeën voor een weekend in een Limburgse stad.

Shoppen in Maasmechelen Village

Gezellig shoppen

Limburg telt heel wat hippe boetiekjes, designer boetieks, speciaalzaken en grote ketens. Maar ook tal van smakelijke adresjes. En het leukste van al: in onze steden liggen ze allemaal op wandelafstand van elkaar. Hier word je bovendien niet overweldigd door een massa mensen.

Shoppen in Limburg

Vrouw in sauna van Hoeve Roosbeek in Sint-Truiden

Wellnessen in Limburg

Een heerlijke massage kan wonderen verrichten. Onze wellnesscentra ontvangen je met open armen om de vermoeidheid weg te masseren. In de sauna of jacuzzi kom je echt tot rust.

Waar kan je wellnessen in Limburg?

Alle activiteiten voor een citytrip naar Limburg

City golf Maaseik - City Golf Maaseik

City golf Maaseik

MAASEIK
City Golf Maaseik: dat is golfen in het unieke kader van de bedrijvige en historische binnenstad van Maaseik. City Golf is een variant op de klassieke golfsport, ook wel stadsgolf genoemd. Men speelt golf op locaties in de binnenstad van Maaseik in plaats van op een golfbaan. Deze locaties zijn de holes van het parcours en worden als 'must see' locaties in Maaseik beschouwd. Deelnemers maken een mooie stadswandeling en maken tegelijkertijd kennis met City Golf. In tegenstelling tot de klassieke golfsport slaat men het balletje niet naar een gat in de grond, maar naar targets die zich reeds in de stad bevinden, bijvoorbeeld het standbeeld Jan en Hubert van Eyck, een zitbank, een vlagje, enz. kunnen dienen als target. De speler met het minste aantal slagen is de winnaar. City Golf is voor iedereen toegankelijk. Golfervaring is niet nodig. De deelnemers krijgen voor de aanvang een golfinitiatie. Het gaat er vooral om de bezoekers iets unieks te laten doen op unieke plaatsen en ondertussen leuke weetjes over de stad Maaseik te weten te komen. City Golf wordt met een zachtere golfbal gespeeld, die geen schade kan aanrichten. In Maaseik bieden we een tour aan van 6 en 9 holes. Deze tours zullen ongeveer 2 uur (6 holes) of 3 uur (9 holes) in beslag nemen. Locaties: Markt, Kol. Aertsplein, Muntplein, Wal, Kerkplein en plein bij Vredespoortje. City Golf kan enkel op aanvraag gespeeld worden. City Golf kan het hele jaar door alle dagen van de week, van 's morgens tot 's avonds.