Kies eens voor een stedentrip naar Limburg. Een dag lekker veel shoppen, uniek erfgoed bezichtigen in onze historische steden, een romantische avond met zijn twee of helemaal ontspannen in de mooiste wellnesscentra. Genoeg ideeën voor een weekend in een Limburgse stad.

Shoppen in Maasmechelen Village

Gezellig shoppen

Limburg telt heel wat hippe boetiekjes, designer boetieks, speciaalzaken en grote ketens. Maar ook tal van smakelijke adresjes. En het leukste van al: in onze steden liggen ze allemaal op wandelafstand van elkaar. Hier word je bovendien niet overweldigd door een massa mensen. Ideaal voor een dagje uit of een weekendje weg met je vriendinnen.
>>Bekijk meer

Vrouw in wellness van Lago Pelt Dommelslag in Overpelt

Wellnessen in Limburg

Na een dagje shoppen, kunnen een warm bad of een heerlijke massage wonderen verrichten. Oze wellnesscentra ontvangen je met open armen om de vermoeidheid weg te masseren. In de sauna of jacuzzi kom je echt tot rust.
>> Bekijk meer

Alle activiteiten voor een citytrip naar Limburg

Escaperoom Trapped In - escape rooms voor kinderen 3

Escaperoom Trapped In

HOUTHALEN-HELCHTEREN
Durf jij de uitdaging aan?

Je wordt samen met je vrienden of collega's een afgesloten kamer binnengelaten.
Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen, maar dan moet je wel eerst ontdekken hoe! In de escape room staan raadselachtige toestellen en er liggen voorwerpen die je niet thuis kunt brengen...
Kunnen die je helpen om de uitgang te openen? Hoe zit dit?
Overleg. Denk na. Maar niet te lang.
Intussen tikken de minuten weg...

Wij hebben ook escape rooms voor kinderen! Wij helpen ouders hun kinderen een onvergetelijk feestje te organiseren voor elke gelegenheid.

Onze kamers:
Abduction: [ESCAPE ROOM]
Je wordt wakker in een kamer en je weet niet waar je bent.
(Staf en Mathias Coppens vergrendelden deze kamer!)
Je kijkt rond en al gauw wordt het duidelijk... Je bent ontvoerd!
Wie doet zoiets? Wat gaat er gebeuren?
Eén ding weet je zeker... Je MOET ontsnappen!

Sleepover: [ESCAPE ROOM op maat van kinderen]
Eén van je vrienden organiseert een slaapfeestje bij zijn grootouders.
Tijdens een rondje verstoppertje door het huis stoten jullie op enkele eigenaardigheden en gaan jullie op onderzoek uit!

Rescue Roger: [ESCAPE ROOM op maat van kinderen]
Je ouders zijn een avondje weg en hebben je bij Jimmy, de babysit, gelaten. Jimmy is een gemene babysit, en vandaag heeft hij je teddybeer Roger van je afgenomen en verstopt in de speelkamer.
Het is al voorbij je bedtijd, maar zonder Roger kan je niet slapen. Als je ouders zien dat je zo laat nog wakker bent, krijg je huisarrest. Je hebt nog 1 uur voordat je ouders thuis komen, zoveel tijd heb je om Roger te redden!

Crime Scene: [CLUEDO SPEL]
Danny Jordens is dood. Vermoord!
Was het zijn job als advocaat dat hem de das omdeed? Of was het zijn onuitputbare interesse in het vrouwelijke schoon?
Aan jullie om de verdachten te analyseren en de dader en het motief te achterhalen!
City golf Maaseik - City Golf Maaseik

City golf Maaseik

MAASEIK
City Golf Maaseik: dat is golfen in het unieke kader van de bedrijvige en historische binnenstad van Maaseik. City Golf is een variant op de klassieke golfsport, ook wel stadsgolf genoemd. Men speelt golf op locaties in de binnenstad van Maaseik in plaats van op een golfbaan. Deze locaties zijn de holes van het parcours en worden als 'must see' locaties in Maaseik beschouwd. Deelnemers maken een mooie stadswandeling en maken tegelijkertijd kennis met City Golf. In tegenstelling tot de klassieke golfsport slaat men het balletje niet naar een gat in de grond, maar naar targets die zich reeds in de stad bevinden, bijvoorbeeld het standbeeld Jan en Hubert van Eyck, een zitbank, een vlagje, enz. kunnen dienen als target. De speler met het minste aantal slagen is de winnaar. City Golf is voor iedereen toegankelijk. Golfervaring is niet nodig. De deelnemers krijgen voor de aanvang een golfinitiatie. Het gaat er vooral om de bezoekers iets unieks te laten doen op unieke plaatsen en ondertussen leuke weetjes over de stad Maaseik te weten te komen. City Golf wordt met een zachtere golfbal gespeeld, die geen schade kan aanrichten. In Maaseik bieden we een tour aan van 6 en 9 holes. Deze tours zullen ongeveer 2 uur (6 holes) of 3 uur (9 holes) in beslag nemen. Locaties: Markt, Kol. Aertsplein, Muntplein, Wal, Kerkplein en plein bij Vredespoortje. City Golf kan enkel op aanvraag gespeeld worden. City Golf kan het hele jaar door alle dagen van de week, van 's morgens tot 's avonds.