De ene dag eens goed gaan shoppen en de volgende dag helemaal tot rust komen in de wellness. Klinkt als een geslaagd weekend! Wanneer komt ge af?

Op ‘t gemak winkelen

In de Limburgse shopsteden is het nog mogelijk om rustig te shoppen zonder overdonderd te worden door een grote mensenmassa. Of je nu voor de hippe boetieks en speciaalzaken bent of liever naar de grotere winkelketens gaat, in steden als Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren,… liggen ze allemaal dicht bij elkaar.

Hasselt - © Koen De Langhe

Hasselt - © Koen De Langhe

Mmm, heerlijk!

Na een dag shoppen ben je meestal moe, uitgeput! Harde arbeid, dat winkelen. Een warm bad kan dan zo deugd doen. Of een voetmassage. Da's zeker da! Onze wellnesscentra ontvangen je met open armen om de vermoeidheid weg te masseren.

City golf Maaseik

Maaseik
City Golf Maaseik: dat is golfen in het unieke kader van de bedrijvige en historische binnenstad van Maaseik. City Golf is een variant op de klassieke golfsport, ook wel stadsgolf genoemd. Men speelt golf op locaties in de binnenstad van Maaseik in plaats van op een golfbaan. Deze locaties zijn de holes van het parcours en worden als 'must see' locaties in Maaseik beschouwd. Deelnemers maken een mooie stadswandeling en maken tegelijkertijd kennis met City Golf. In tegenstelling tot de klassieke golfsport slaat men het balletje niet naar een gat in de grond, maar naar targets die zich reeds in de stad bevinden, bijvoorbeeld het standbeeld Jan en Hubert van Eyck, een zitbank, een vlagje, enz. kunnen dienen als target. De speler met het minste aantal slagen is de winnaar. City Golf is voor iedereen toegankelijk. Golfervaring is niet nodig. De deelnemers krijgen voor de aanvang een golfinitiatie. Het gaat er vooral om de bezoekers iets unieks te laten doen op unieke plaatsen en ondertussen leuke weetjes over de stad Maaseik te weten te komen. City Golf wordt met een zachtere golfbal gespeeld, die geen schade kan aanrichten. In Maaseik bieden we een tour aan van 6 en 9 holes. Deze tours zullen ongeveer 2 uur (6 holes) of 3 uur (9 holes) in beslag nemen. Locaties: Markt, Kol. Aertsplein, Muntplein, Wal, Kerkplein en plein bij Vredespoortje. City Golf kan enkel op aanvraag gespeeld worden. City Golf kan het hele jaar door alle dagen van de week, van 's morgens tot 's avonds.