02-09-2020

Shoppen in Limburg

Waar kan je in Limburg naartoe voor een dagje shoppen? Gezellig kuieren door de winkelstraten en ondertussen een nieuw kleedje, hippe schoenen of nog maar weer eens een handtas scoren. Shop till you drop! En dat voor een prijsje tijdens de solden. Nadien doe je terrasje bij mooi weer.

Vrouw aan het shoppen in Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Het outletshoppingcenter Maasmechelen Village, aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, is dé place to be om high-end fashion te kopen aan een zacht prijsje. In de gezellige straatjes van dit winkeldorp in openlucht heb je de keuze uit meer dan honderd boetieks en diverse luxemerken.

Koppel aan het shoppen in La Bottega in Hasselt

Hasselt

Hasselt heeft het: van de bekendste winkelketens tot gezellige marktjes. Je verlaat de stad niet met lege handen. Flaneer langs etalages, snuffel in exclusieve boetieks en ontdek de nieuwste trends. De ideale bestemming voor een 'shop till you drop'-dag! Winkelen doe je hier trouwens niet alleen in de gevestigde winkelstraten en gezellige zijstraatjes, maar ook aan het water, in het nagelnieuwe stadsdeel Quartier Bleu.

Vriendinnen shoppen in Genk

Genk

Het overdekte Shopping 1 is het ideale toevluchtsoord tijdens zwoele of regenachtige (na)zomerdagen. Leuke winkels en gezellige barretjes maken jouw shopdag compleet. De kids leven zich uit in de speelhoek of met de Kiddy Zoo, elektronische diertjes die gezellig met je kroost meerijden doorheen de shopping. Op het Stadsplein heb je een uitgebreid winkelaanbod met alle must-have merken en leuke terrasjes.

Shoppen in Lommel

Lommel

Lommel is dé winkelhoofdstad van Noord-Limburg, met een veelzijdig markt- en winkelaanbod. In Lommel vind je de grote bekende kledingwinkels naast authentieke boetiekjes. Op zondag kan je er gezellig shoppen in de winkels op de Binnen- en Buitensingel.