Maasmechelen Village

Maasmechelen Village grenst aan Terhills en is met zijn unieke sfeer, meer dan 100 mode- en lifestyleboetieks en adembenemende prijzen dé winkelbestemming bij uitstek voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Maasmechelen Village staat bekend om zijn professionele, verzorgde events met een stijlvolle twist. Van break-outrooms in een unieke, elegante omgeving tot stylingsessies, cocktailworkshops, make-upadvies, treasure hunts en nog veel meer: het eventteam staat open voor creatieve ideeën en stelt keer op keer alles in het werk om een uniek event te creëren op maat van jouw wensen, gezelschap en budget. Bovendien kan je ook wat gastronomie betreft op beide oren slapen: de vier restaurants in de Village verzorgen met plezier een privélunch of -diner voor jouw gezelschap.

Maasmechelen Village is zeven dagen per week open, makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking.
Kamers:
200
Maximale vergadercapaciteit:
500
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Maasmechelen Village outdoor5005005001
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Diner / lunch mogelijk
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Videoconferenties
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
85 km
Afstand luchthaven Zaventem:
100 km
Afstand luchthaven Luik:
50 km
Afstand luchthaven Maastricht:
20 km