Terhills Hotel

Hotels
****
Het Terhills Hotel in Maasmechelen is dé optelsom van comfort en klasse. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden.

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, als schakel met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: een onvervalst wandelwalhalla.

Verder zet je langs deze weg ook de stap naar een ander soort paradijs … Het shopparadijs Maasmechelen Village! Daar word je 7 dagen op 7 verwelkomd in een pittoreske winkelsetting. Meer dan 100 luxueuze fashion- en lifestylemerken staan voor je klaar.

Een autonome shuttle voert je dwars doorheen Terhills naar het imposante Elaisa Wellness. In dit hypermoderne wellnesscomplex omringd door prachtige natuur, kom je helemaal tot rust. Hier geniet je van een unieke, natuurlijke wellnessbeleving.

Heb jij altijd al eens willen waterskiën, wake- of kneeboarden in een sprookjesachtige natuursetting? Dan is Terhills Cablepark ‘the place to be’! Hier vind je ook een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog!

Neem de autonome shuttle bus naar onze buren van Terhills Resort en geniet er van een lekker etentje bij Terland Restaurant, met zicht op het grote meer en de terrils. Je kan er ook zwemmen in de tropische Aqua Garden, minigolfen, bootje varen of de splinternieuwe escape room uittesten.

Zin in een minivakantie met alles erop en eraan? Dan is Terhills the place to be!
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kluis
Kuurmogelijkheden
Lift aanwezig
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Restaurant
Rolstoelvriendelijk
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vegetarisch aanbod