Terhills Hotel

Hotel
****
Het Terhills Hotel in Maasmechelen is dé optelsom van comfort en klasse. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden.

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, als schakel met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: een onvervalst wandelwalhalla.

Verder zet je langs deze weg ook de stap naar een ander soort paradijs … Het shopparadijs Maasmechelen Village! Daar word je 7 dagen op 7 verwelkomd in een pittoreske winkelsetting. Meer dan 100 luxueuze fashion- en lifestylemerken staan voor je klaar. Waar wacht je nog op?

Heb jij altijd al eens willen waterskiën, wake- of kneeboarden in een sprookjesachtige natuursetting? Dan is Terhills Cablepark ‘the place to be’! Hier vind je ook een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog!

Faciliteiten
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Internetaansluiting
Extra babybed mogelijk
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Kuurmogelijkheden
Airco in de kamer
Lift aanwezig
Tuin toegankelijk voor gasten
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Parkeergelegenheid
Vegetarisch aanbod
Snacks
Bar/café/cafetaria
Kluis
TV op de kamer
Restaurant

Kamers en prijzen

Er zijn geen accommodaties beschikbaar voor jouw geselecteerde datums

Vanaf € 109,-
Controleer beschikbaarheid en boek online