Boottochten Maasland

Ontdek in Maasmechelen het prachtige waterlandschap die de Zuid-Willemsvaart te bieden heeft met unieke uitzichten op Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen Village. Er zijn verschillende vaarroutes uitgestippeld die vertrekken uit de passantenhaven van Eisden nabij de Village.

Op de boot geniet u van een hapje, drankje en van een ongezien perspectief op de omgeving die het Maasland te bieden heeft. Het ontvangst op de boot is zeer persoonlijk met een ervaren kapitein die redder aan zee was in zijn studentenjaren. U krijgt dus zeker een 'Limburgs' ontvangst met in alle vaartochten een fles Cava aangeboden.

Een van de vaartochten is naar Oud-Rekem de historische route, het dorp verkozen tot het mooiste dorp van Vlaanderen en duurt ongeveer 2 uur 20min.
Daarnaast kan je ook kiezen voor de relax route naar Neeroeteren waar je tot rust kan komen op een kunstmatig aangelegd eiland in het kanaal.

Zoek je liever een adrenaline-kick, dan hebben we de speedtour waar de kracht van de motor met 115 PK tot haar uiting komt in de voorziene snelvaartzones. Uiteraard primeert de veiligheid van jullie op elk moment.

Ten slotte worden verjaardagen, vrijgezellen, huwelijksaanzoeken en alle andere denkbare privé-tochten georganiseerd.

Plezier verzekerd!

Geopend in de periode van april t.e.m eind oktober. De vaartochten worden enkel in de weekends en op feestdagen georganiseerd.

Individuele tarieven

  • Er is een minimumprijs (voor 2 personen) afhankelijk van welke vaartocht je kiest. Per volwassen persoon extra is het € 10 en per kind € 6 . Een fles cava krijg je er altijd bij.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod