Sailcenter Limburg Kinrooi

Watersporten en thuiskomen doe je bij Sailcenter Limburg het verhuurbedrijf waar je een stapje verder komt en je de wind altijd mee hebt.

Bij ons kun je zeil- en motorboten, roeiboten, sloepen, Treibgut-kampeervlot, kajak, kano, supboards en waterfietsen huren.
Je kunt zeilles nemen met het hele gezin of alleen. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom maar ook mensen van in de 80 jaar zijn welkom. Een vakantie aan het water is mogelijk; bij ons kun je overnachten op varende vlotten of in het chalet "Thuiskomen aan het water".

Kom genieten met de hele familie.
Heb je maar kort de tijd dan is een uurtje op het water vertoeven ook goed te doen. De waterfiets, supboard of kano brengt je even in het paradijs op aarde.

Mag je iets organiseren voor familie, vrienden of een bedrijfsuitstap? Een dagprogramma of halve dag stellen wij graag met jou op. Passende catering bespreken we graag en het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Herinneringen maak je samen waarom bel je niet voor een vrijblijvende afspraak?

Individuele tarieven

  • Prijzen vanaf € 7,50 per persoon.
    Diverse boten in de verhuur met of zonder schipper

Groepstarieven

  • Onze groepsuitstappen beginnen vanaf € 20 voor 4-8 personen, voor bijvoorbeeld het vlotbouwen. De kosten per persoon liggen dan op € 2,50 - € 5 per persoon.

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen