StilSloep

Wat is er mooier dan het prachtige grensoverschrijdende RivierPark Maasvallei te ontdekken dan per elektrische boot? Verschillende boottypes (StilSloep, StilCat, StilJoy, StilWhaly) en prijzen zijn rechtstreeks te bekijken op www.stilsloep.be. Een tocht doet je beslist de alledaagse stress vergeten wanneer je zachtjes over het water glijdt.

Je kan de tocht op het water perfect combineren met een natuurwandeling in de struingebieden Kollegreend in Kessenich of Koningssteen in Thorn.

Slecht weer? Geen probleem. De StilSloep kan volledig wind- en regendicht worden gemaakt en is zelfs verwarmd zodat je ook in het voor- en naseizoen van de natuur en de rust van het water kan genieten.

Onze sloepen liggen aan de steigers van Botel Ophoven alwaar je een tochtje op het water kunt combineren met een hapje of drankje of zelfs met een overnachting.

Voor de kids werd er een ontdekkingskaart ontwikkeld over de water- en trekvogels die onderweg te zien zijn. Mits betaling krijgen zij een Maasplassenspotter en verrekijker mee en steunen daarmee Natuurpunt Kinrooi.

Geen vaarbewijs of ervaring nodig!

Individuele tarieven

 • standaardprijs per sloep (max. 6-8 personen):
  1u: €40
  2u: €65
  3u: €90

  Per ochtend: €80
  Per middag: €120
  Per dag: €150

  Bekijk zeker onze website voor overige arrangementen!

Groepstarieven

 • 1u: €40
  2u: €65
  3u: €90

  Per ochtend: €80
  Per middag: €120
  Per dag: €150

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Richtprijs (volwassene) € 40,-