City Golf Tours

Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 15 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur.

Wat in 2007 begonnen is als een studentengrap is ondertussen uitgegroeid tot een populaire activiteit voor gezinnen, verenigingen en bedrijven om een stad op een unieke manier te ontdekken. Door deze ontwikkelingen heeft een team van jonge ondernemers de kans gekregen om voortdurend te investeren in hun project, met als doel de klanten gelukkig te kunnen maken.

City Golf tours zijn een ‘light versie’ van een reguliere stadswandeling en gaat verder dan historische uitleg over de locaties. Deze tours worden begeleid door mensen die hun passie voor de gekozen stad graag met u delen en u onderweg de leukste cafeetjes, verdoken hoekjes en gelukzalige pleintjes tonen. Terwijl u deelneemt aan deze stadssafari kunt u zich ook uitleven en de competitie aangaan met uw vrienden of collega’s want onderweg is een spelelement voorzien.

Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf dé geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. Onze tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad.

Genieten in groep, maar met een vleugje strijd, staan bij City Golf centraal.
Er zijn formules beschikbaar voor 2 uur (6 holes) of 3u (9 holes).
Onze tours zijn beschikbaar in Hasselt, Genk (stad - C-mine - Thor Park), Lommel, Sint-Truiden, Bilzen en Tongeren.

Individuele tarieven

  • City Golf tour - 6 holes (2u): € 20 p.p.
    City Golf tour - 9 holes (3u): € 25 p.p.

Groepstarieven

  • Groepstarieven mogelijk vanaf 12 personen.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk