Elaisa Energetic Wellness

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt je alles voor je totale ontspanning. Hier vind je de ruimte om te genieten en kan je tot in het diepst van je wezen tot rust komen. In synergie met de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen en symbolen uit oeroude wereldculturen. De verstilling werkt door tot diep in je lichaam en geest en helpt je om een nieuwe balans te vinden.

Kom door rust en zuivering weer terug bij jezelf en ontdek de essentie van het leven. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpt je daarbij. De grote raampartijen, terrassen en waterbekkens geven je onbeperkt uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen aan de rand van het meer.

Kom met een bootje over het water of met de elektrische shuttle door het park. Word geraakt door de invloeden van onder andere de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. Geniet van een unieke, natuurlijke wellness-beleving en eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn.

Elaisa Energetic Wellness biedt een ruim aanbod aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Individuele tarieven

  • Inkom: € 45,00 (inclusief parking en shuttle service)
    Avondtarief (ma-vr vanaf 17:00u): € 29,50
    Studententarief (bij vertoning studentenkaart): € 39,00

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen