Privé-Wellness (te reserveren met of zonder overnachting)
Zalig relaxen onder de sterrenhemel in de Finse sauna, in de unieke zoutgrot, of in een van de infra-rood zetels met kleurentherapie, samen onder de regendouche met scrubzout, ontspannen bij de vlammen van de open haard, een voetenbadje, lekker bubbelen in de buiten-jacuzzi of zwemmen in de ecologische zwemvijver, chillen in de relaxzetel in onze privé-tuin, een heerlijk drankje van onze drankenlijst... kies maar waarin jij zin hebt en...Geniet!

Onze privé-wellness is geschikt voor maximaal 8 personen.

De wellness kan enkel privé afgehuurd worden, er komt dus niemand anders in deze ruimte wanneer je deze gereserveerd hebt. Je kiest zelf of je badkleding wenst te dragen vermits de ruimte privé is. Wil je zwemmen in de ecologische zwemvijver? Vermits deze ook toegankelijk is voor onze gasten, is dan het gebruik van badkledij verplicht.

De privé-wellness is met veel zorg ingericht...alle faciliteiten staan in connectie met elkaar, zodat je optimaal samen kan genieten.

Lavendine Pure is een relax B&B- privé-wellness waar de rust van onze gasten centraal staat. We vragen dan ook aan al onze gasten om deze rust te respecteren. Kinderen onder de 10 jaar zijn niet toegelaten in onze privé-wellness.

Feestjes zijn niet toegelaten in de privé-wellness.

Een flesje water en stukje fruit zijn inbegrepen, evenals doucheprodukten, scrubzout en voetenbadzout.

Andere heerlijke dorstlessers of hapjes zijn terug te vinden op onze drankenlijst. Het is niet toegestaan eigen drank of eten mee te brengen naar de privé-wellness.

Je kan de privé-sauna ook huren in combinatie met een ontbijt of massage! Check onze arrangementen voor leuke ideeën.

Individuele tarieven

  • 3 uur wellness vanaf € 79 per persoon (obv 2 personen)

Groepstarieven

  • vanaf 3 de persoon € 50 per persoon

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod