Ontspanning, plezier en gezelligheid zijn van essentieel belang om lichaam en geest gezond te houden. In een wereld waar stress en constante prikkels steeds meer de overhand lijken te nemen, is het belangrijk om momenten te omarmen waarin we kunnen ontspannen en genieten. Bij A Vida Boa staan we volledig klaar om u deze ervaring te bieden in onze privéwellnessfaciliteit.

Het concept van ‘Puur genieten’ reikt verder dan enkel de accommodaties die we aanbieden. Onze producten, variërend van de heerlijke douchegels van Rainpharma tot de milieuvriendelijke waterzuiveringsproducten, zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en afkomstig van Belgische producenten. Bij A Vida Boa streven we naar een onvergetelijke ervaring met een sterke focus op ecologie en lokale partners.

Gastvrouw Elisa Nijs verwelkomt je graag, samen met jouw gezelschap in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) voor jouw moment van ‘puur genieten’. Dat kan op maat, of met één van onze voorgestelde arrangementen. Heb je vragen of speciale wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Individuele tarieven

  • Al onze prijzen vindt u terug op www.avidaboa.Be

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet