Het eerste en meest verrassende Blotevoetenpad van Vlaanderen. Je trekt je schoenen en sokken uit en wandelt bijna 3 km lang over een gecontroleerde ondergrond van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water. Elke stap prikkelt je voeten en zintuigen.

Je waadt door waterpartijen, beklimt zandheuvels en steile hellingen en zoekt je weg door een labyrint. Een 18 meter hoge houten uitkijktoren geeft je een mooi uitzicht over de omgeving. Op de mooiste en rustigste plekjes staan bungelen schommelbanken. Er is ook een avontuurlijke touwenbrug die de hoofdtoegang naar het bezoekerscentrum overspant. Wandel over de Dragonfly, een 100 meter spectaculair kruinenpad dat uitgeeft in een 10 meter hoge scheve toren boven de vijver. Voel je als een libel die op zoek gaat naar insecten en zweef tussen kruinen van bomen, daal af in de toren tussen de struiken tot boven het wateroppervlak van de vijver, verlaat de toren via een eigenaardige loopbrug terug het bos in.

Na afloop kan je in de cafetaria of op het terras genieten van een verfrissend honingbier en een lekker stukje Limburgse vlaai.

Enkel voor groepen vanaf 20 personen vragen we om op voorhand te reserveren.

Individuele tarieven

  • Volwassenen en kinderen boven 120 cm: € 7,50 p.p.
    Kinderen t.e.m. 120 cm: € 5 p.p.

Groepstarieven

  • Groepen vanaf 20 personen: € 5 p.p.
    Graag vooraf melden via dit reservatieformulier:
    https://form.jotformeu.com/92411230258347

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet