Heb je zin in avontuur en de adrenaline die door je lijf stroomt? Dan is het Action Park Kiewit dé plek bij uitstek. We beloven je een dag vol actie, uitdaging en avontuur in het prachtige groen van Kiewit. Onze ervaren monitoren zorgen ervoor dat alles veilig op maat van jou en jouw groep verloopt. Zo kunnen jullie genieten van een onvergetelijke dag!

Wie kan op avontuur in het Action Park?
Eigenlijk iedereen die niet bang is van een gezonde portie uitdaging en avontuur. In het Action Park kan je terecht met zowel kleine als grote groepen. Iedereen moet ouder dan 6 jaar (vanaf het eerste leerjaar) zijn. Zowel scholen, bedrijven als verenigingen zijn welkom, maar ook vrienden- en familiegroepen kunnen bij ons terecht. Het is met andere woorden de ideale plek voor je verjaardags- of vrijgezellenfeest, teambuilding of klasuitstap!

Moet je reserveren?
Jawel! Ten laatste twee weken op voorhand kan je jouw bezoek aan het Action Park vastleggen. Dat doe je online op hasselt.be/actionpark! In overleg met jou leggen we een activiteitenprogramma op maat vast.

Action Park Kiewit is het hele jaar geopend. Van 11 november tot 1 maart gaan we over naar de winterprogrammatie.
Om veiligheidsredenen sluiten het water-, hoogtouwenparcours, klimmuur & deathride, maar gaan we aan de slag met het laagparcours, boogschieten, outdoor escaperoom, lopen op het water en diverse leuke teamspellen.
Zo word je vanzelf warm!

Tot Action Park!

Individuele tarieven

 • Je kan kiezen voor een halve dag (max. 3 uur) of een volledige dag (max. 6 uur). De prijs omvat zowel de activiteit(en), de veiligheidsmaterialen als de monitor die de groep begeleidt. Per 20 deelnemers staat er één enthousiaste medewerker klaar.
  Halve dag
  • € 7 per deelnemer voor Hasseltse groepen of scholen (met een minimum van € 70 ).
  • € 9 per deelnemer voor niet Hasseltse groepen of scholen (met een minimum van € 90 ).
  • Op zon- en feestdagen verdubbelt de prijs.
  Volledige dag
  • € 10 per deelnemer voor Hasseltse groepen of scholen (met een minimum van € 100 ).
  • € 13 per deelnemer voor niet-Hasseltse groepen of scholen (met een minimum van € 130 ).
  • Op zon- en feestdagen verdubbelt de prijs

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m