Park de Soeverein ligt in het midden van het Limburgse groen, aan de rand van natuurgebied De Sahara. Met méér dan 30 ha, biedt dit park uitstekende mogelijkheden voor sport, recreatie en natuurbeleving. Blikvanger is zonder twijfel de Arena met haar eigentijdse architectuur.

Park de Soeverein is spraakmakend op alle vlakken. Omwille van de architecturale vormgeving en stijlvolle inrichting, maar evengoed door het programma dat bol staat van sport- en cultuurevenementen. Op een oppervlakte van méér dan 5500 vierkante meter vinden hier de meest diverse evenementen plaats. Onder andere de internationale Taptoe België, Michael Flatley en internationale sportploegen stonden al in de multifunctionele arena!

Tip: Optisport Sportcentrum, het nieuwe zwembad met tennishal, is zeker een bezoekje waard. In brasserie De Kantine kan je gezellig borrelen of een hapje eten.

Faciliteiten:
- De Soeverein met arena, congrescentrum, sporthal, turnhal, dojo, danszaal, polyvalent zaaltje, fietsverhuur, infobalie en cafetaria Den Dribbel
- Tennishal met 4 terreinen
- Voetbalstadion met oefenveld
- 10 voetbalterreinen, waarvan één kunstgrasveld
- Verlichte atletiekpiste
- 8 verlichte tennisvelden en 2 miditennisvelden
- Openlucht basketbalterrein
- Skatepark
- Speeltuin Dol-fijn (incl. peuter/kleuter speeltuin)
- Zwembad Optisport De Soeverein met sportbad (25 m), instructiebad, kinderbad, familieglijbaan, welness en cafetaria De Kantine met terras.
- Openluchtmanège
- Oriëntatieomloop
- Fit-O-meter en loopomloop van 3 of 6 km
- Vertrek van MTB-, wandel-, fiets- en ruiterpaden

Individuele tarieven

  • Gratis

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Verschoningshoekje of kindertoilet