Escape room 3910 Seconds

De eerste Escaperoom in Noord-Limburg! In plaats van 60 minuten, krijgen de spelers 3910 seconden de tijd om in te breken in de zwaar beveiligde bankkluis en daar de goudstaven te stelen (in ons spel "Maffiagoud"), of de wereld te redden van een supercomputer (in ons spel "Het brein"). Lukt het jullie om deze opdracht tot een goed einde te brengen door middel van samenwerking, inzicht en de nodige behendigheid?

Naast 2 klassieke escape rooms, bieden we ook een spel aan met virtual reality, waarbij ook goede samenwerking, communicatie en aanpak centraal staan. In het spel "De bom" zit je in een kamer met een tikkende tijdbom. Je vrienden zijn de enige die je kunnen helpen, zij hebben immers de handleiding om de bom te ontmantelen. Maar… zij zitten in een andere kamer en kunnen de bom voor je niet zien. Heel uitdagend, voor zowel ervaren als beginnende spelers!

In samenwerking met De Studio en lokale, ambachtelijke vakkenners hebben wij een nieuw, uniek puzzelconcept uitgedacht voor jullie. Geniet van lekkere, lokale lekkernijen terwijl je samen met vrienden of collega's plezier beleeft aan uitdagende puzzels op leuke locaties in Pelt.

Individuele tarieven

  • Maffiagoud (escape room): vanaf € 102
    De bom (virtual reality): vanaf € 75

Groepstarieven

  • Too cool for gangster school (kidsescape): € 112

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m