Wijnkasteel Genoels-Elderen

Een wandeling door het park rond het kasteel van Genoels-Elderen met een prachtig arboretum van eeuwenoude zeldzame bomen, een zicht over de rozentuin met bijna 1.000 rozenstruiken in 24 verschillende soorten en kleuren van zowel moderne als klassieke variëteiten en de meest uitgestrekte wijngaarden van België.
Je brengt een bezoek aan het oude koetshuis alwaar onze ultra moderne druivenpers staat, de stokerij van het Limburgs Levenswater en het hart van het Wijnkasteel, de eeuwenoude en nieuwe wijnkelders. Om af te ronden volgt er een wijnproeverij.
Op een boeiende, humoristische en interactieve wijze informeren ervaren gidsen je over het verleden, het heden en de toekomst van het domein, de architectuur, de werkzaamheden in de wijngaarden en het volledige vinificatieproces van druif tot in het glas.
Onze wijnen en digestieven zijn het resultaat van een uniek terroir, gezonde druiven, hard werken en doorgedreven passie en kunnen met geen enkel ander product vergeleken worden.

Individuele tarieven

  • Volwassene: € 15 (incl. 3 proevertjes en gidsvergoeding), € 24 (incl. 6 proevertjes en gidsvergoeding) kind -14 jaar: € 7,50 (incl. appelsap en gidsvergoeding)

Groepstarieven

  • inkom en proeverij: vanaf 5 euro per volwassene (incl. proefglas 5 cl Chardonnay Blauw) en € 2,50 per kind (-14 jaar) + € 75 per NL-gids of € 80 per anderstalige gids

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Verschoningshoekje of kindertoilet