Wijndomein Vlijtingen

Op 2 percelen rond Vlijtingen telen Herman en Heidi Meers-Castermans druiven om er witte en mousserende wijnen van te maken. Sinds 2014 werden 20.000 stokken aangeplant, verspreid over 4,5 ha. Vooral Chardonnay maar ook Pinot Noir en Pinot Meunier. Van die druiven maken ze hun wijnen. Artisanaal waar kan, met moderne technieken waar nodig.

Tijdens een bezoek aan de wijnmakerij van Wijndomein Vlijtingen vertellen ze je graag hoe ze hun geoogste druiven tot wijn maken.

Iedere zaterdag zijn individuele bezoeken aan de wijnmakerij mogelijk. Voor €10 pp, krijg je een kijk achter de schermen en 2 proefglazen. Wel even reserveren via info@wijndomein-vlijtingen of 0479 399 430.

Familiefeest, reunie, personeelsuitje.... De gezellige proefruimte is hier uitermate geschikt voor. Een bezoek aan de wijngaard, de wijnmakerij of beide? Met hapjes, een etentje? Heidi en Herman werken met plezier een unieke wijnbeleving op maat voor u uit!

In de zomer wordt er in de wijngaard een wijnterras georganiseerd. Meer info kan je vinden via www.wijndomein-vlijtingen.be, Facebook en Instagram.

Individuele tarieven

  • € 10 pp, enkel na reservatie

Groepstarieven

  • degustaties en rondleidingen: prijs op aanvraag

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Vergaderzalen 0 – 20 personen