Wijnmakers Guy Geunis, Maxim Geunis, Theo Pasque en Rik Schreurs begonnen in de
jaren '90 een wijngaard in Jesseren (Hoogveld). Ze besloten zich te richten op schuimwijnen van de drie champagnedruiven Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier.
Optimbulles maakt er een erezaak van om zo natuurlijk mogelijk te werk te gaan en niet aan te zoeten waardoor men spreekt van Brut Nature.
Sinds enkele jaren worden ook hoogstamappels uit Borgloon gebruikt om mousserende wijn te maken. Daarnaast maakt Optimbulles ook rode en witte natuurwijnen.

Individuele tarieven

  • Wijnterras 2021 (nog te bepalen)

Groepstarieven

  • Rondleiding door de wijnmaker tussen de wijnranken met aansluitend een degustatie te midden in de wijngaard.
    Proeverij met drie glazen: €10 p.p.
    Bezoeken zijn enkel mogelijk op afspraak. Andere formules mogelijk mits overleg.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m