Wijndomein Thilesna

Te midden van de Maasvallei, aan de oevers van de Oude Maas, in Dilsen ligt het 1,5 ha groot 'Wijndomein Thilesna' van Johan en Carmen Jacobs-Janssen.

Daar waar in de hele Benelux de zon het meeste schijnt en er bovendien nog eens het minste neerslag valt, zijn zij dagdagelijks in de weer om met veel liefde en zorg hun wijndruiven Pinot Auxerrois, Pinot Gris, Pinot Noir en Riesling te verbouwen tot prachtige kwaliteitsvolle minerale wijnen.
Deze kwaliteit is vooral te danken aan het terroir van kiezel en grind in de ondergrond waarin de wijnranken diep geworteld zitten.

Het wijndomein ligt pal aan het fietsroutenetwerk. Tussen knooppunt 48 en 49 passeer je de poorten van het wijndomein. Tevens liggen start en aankomst van de wandelroute 'Langs de Maas naar Stokkem' in de buurt.

Johan en Carmen ontvangen je graag iedere zaterdag tussen 10 en 16 u. voor een gratis degustatie en verkoop van de wijnen en voorzien je graag van de nodige tekst en uitleg. Een wijndegustatie of een rondleiding op het domein behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Zeker een bezoek waard!

Individuele tarieven

  • N.v.t.

Groepstarieven

  • Een degustatierondleiding kost € 12 (incl. BTW) per persoon, vanaf 10 personen. Indien minder dan 10 personen geldt er een minimum van € 100 (incl. BTW).

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk