BISTROLOGY op Corda Campus
Sit Back, relax & proef de sfeer.

PROEVEN & GENIETEN
De keuken werkt met lokale leveranciers. We deinen mee met de seizoenen, we brengen de natuur op je bord via voedzame gerechten met een regionale toets.

De ster van de keuken is onze Japanse Robatagrill. Deze grill versterkt de smaken, laat de aroma’s vrij van vlees, vis en groenten. Kortom, hij zorgt ervoor dat alles smaakt zoals het hoort.

De kaart serveert gezonde, verfijnde gerechten met een rijkelijke smaak. Het resultaat oogt eenvoudig, maar de Cordaat-beleving zit in subtiele details. In het uitgebreide wijnassortiment vind je voor elke keuze de perfecte compagnon.

URBAN AMBIANCE
In het restaurant, de brasserie en de bar roepen verschillende materialen telkens een andere sfeer op. De open keuken trekt meteen de aandacht, via het ruime terras verlegt het concept zich naadloos naar buiten.

Zowel binnen als buiten kom je terecht in een oase van rust. De natuursteen ‘Forest Green’ zet de toon, gecombineerd met warm eikenhout, blank staal en gouden details. Naast het hout, vilt en terrazzo doen het vele groen en de kleurige plantenweelde extra warm en zacht aan.

Nestel je gezellig aan de centrale bar, of geniet bij de waterpartij op het terras. Relax in onze diepgroene zitbank of in het lounge gedeelte bij de openhaard…
Het Cordaat is er om te beleven en te ontdekken.

URBAN AMBIANCE I INSPIRERENDE LOKALE KEUKEN I FINE DINING I FRIVOLE WIJNKAART
CHEF: Peter Vlietinck


Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verwarmd terras