Innesto 2.0. is een pareltje van moderne klasse. De nieuwe locatie van het restaurant is strak en speelt voornamelijk met zwart en wit. Marmeren details zorgen voor een weelderig gevoel. Een plaatsje op het terras is een must bij mooi weer. Op de eerste verdieping geniet je van een aperitiefje of digestief in de lounge, in de wijnkelders is er dan weer plaats voor een intieme private dining. Je leest het: bij Innesto wacht je een ervaring.

Koen Verjans ziet je in de open keuken achter glas. Zijn liefde voor luxeproducten is onveranderd gebleven, net als zijn beheersing van moderne Franse technieken. Hij speelt graag met diverse (groente)texturen voor extra diepgang. Zijn sauzen tillen elk gerecht naar een hoger niveau. Denk aan een rijke beurre blanc, bereid volgens de regels van de kunst, die subtiel is geparfumeerd met yuzu. Het is de ideale begeleiding van een op de plancha gebakken moot zeebaars en een spannend samenspel van asperge en courgettetexturen.

Koen Verjans beheerst zijn creativiteit en zet die ten dienste van het pure product. Zijn meeslepende verhaal heeft ongetwijfeld nog mooie avonturen in het vooruitzicht.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Vegetarisch aanbod