In het hartje van Limburg vind je, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen.

Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Oudsbergen (Opglabbeek).

RESTAURANT
Al sinds jaar en dag staat Restaurant Slagmolen gekend als gastronomisch restaurant met een klassieke keuken. Gelegen te midden van een groene oase is het de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkoks Bert en Giel Meewis en gastvrouw Karlijn Libbrecht en en gastheer Klaas Meewis.

GAULT & MILLAU 18/20
GUIDE MICHELIN 2 STERREN
FOODTASTER 85/100

SLAGMOLEN
Slagmolen is een totaal concept waar de klassieke keuken op een eigentijdse manier tot zijn recht komt. Geniet er van een perfecte symbiose tussen een uniek kader en een rijke geschiedenis.
Bij Slagmolen blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Er werd met de grootste aandacht voor detail gekeken naar een totaalconcept waar gastronomie en beleving perfect hand in hand gaan. De sfeer, omgeving en service zijn de bijkomende ingrediënten om je culinaire ervaring naar een nieuw niveau te tillen.

FEESTZAAL
Door zijn unieke architectuur en indeling is onze sfeervolle feestzaal geschikt voor elke gelegenheid. Van droomhuwelijk tot verjaardagfeest, deze schitterende locatie is van alle comfort voorzien om onvergetelijke herinneringen te creëren. De zaal biedt plaats aan 80 gasten aan tafel of 140 voor een walking dinner. De feestzaal is uitgerust met een state of the art multimediascherm van 3 x 1,5 m.

GASTENVERBLIJF
Bij slagmolen combineren we ultieme rust met luxe en verwennerij. Geniet na een culinaire avond met familie of bedrijf van ons gastenverblijf op wandelafstand van het restaurant. Onze vier kamers zijn met hoogwaardige materialen ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort.
Meer informatie kan je terug vinden op http://www.slagmolen.be/nl/Overnachten.html

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Maaltijden aangeboden in de uitbating