In 2015 is Peter Nijskens gestart met een familieproject in de wijnbouw. Het wijndomein Gloire de Duras is hoofdzakelijk gelegen in Wilderen en Duras. De aangeplante druivenstokken zijn Chardonnay, Auxerrois en Pinot Gris. Verder heeft de familie Nijskens ook Riesling aangeplant in de ommuurde tuin van het Kasteel van Duras.

Onderstaande events gaan enkel door wanneer de coronamaatregelen het toelaten. Voor de meest recente informatie omtrent onze events kan u best een kijkje nemen op onze website via www.gloirededuras.be/events.

Individuele bezoeken:
De rondleiding start stipt om 15 uur. Bij mooi weer wordt ook de wijngaard bezocht. Achteraf krijgt u één proevertje. €5 per persoon. Gezien de coronasituatie is inschrijven verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be. De individuele bezoeken gaan door op de volgende data:
April: zondag 4/4, zondag 11/4 en zondag 18/4
Mei: zondag 16/5
Juni: zondag 13/6

Groepen: op afspraak gedurende het hele jaar (vanaf zes personen). Zie www.gloirededuras.be/events voor meer informatie.


Wijnweekend 2021: zondag 18/7, dinsdag 20/7 en woensdag 21/7. Unieke rondleidingen in de clos aan het Kasteel van Duras. De verdere invulling van dit event hangt af van de coronasituatie op dat moment.

Kerstdegustatie: zondag 12 december

Individuele tarieven

  • € 5 p.p.

Groepstarieven

  • Op afspraak gedurende heel het jaar.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m