Carbon Sense City Spa

Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel vind je een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om “quality time” door te brengen, alleen, met je partner, familie, collega, vriend of vriendin. Waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven.
Carbon Sense, waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt, is “the place to be” om je te laten verwennen en om even op adem te komen. In dit trendy kader van 700 m2 inspirerende design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit. Beleving & resultaat zijn onze focus. Dit ervaar je dankzij het exclusief wellnessgevoel waarin zowel totale ontspanning, de prikkeling van al je zintuigen en ook de resultaatgerichtheid van de behandelingen centraal staan. Hier gaat het om échte huidverbetering, het evenwicht tussen lichaam & geest en de heilzame totaalbeleving van échte wellness. Carbon Sense biedt alles wat je nodig hebt voor je beauty, health, wellness en voor je exclusief selfness moment…

Behandelingen zijn enkel mogelijk op zaterdag en zondag en op reservatie. Graag reserveren? Mail gerust naar info@carbonsense.be.

Individuele tarieven

  • € 29 (exclusief badlinnenpakket)
    + €20 voor het badlinnenpakket (badjas, slippers & 2 handdoeken)

    Het is mogelijk om eigen badjas, slippers en handdoeken mee te nemen, maar deze zijn wel verplicht in de spa.

Groepstarieven

  • Op aanvraag

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m