Gezond van bij ons

Gezond van bij ons verwelkomt jullie in de streek van Haspengouw.
Een traditioneel fruitbedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een ontmoetingsruimte waar de gasten kunnen beleven wat het fruitbedrijf inhoud.
Naast het telen van fruit wordt er aan verwerking gedaan: confituren bereidt van eigen fruit, fruit op lichte siroop zetten, fruitsappen, stropen De Haspengouwse kersen op kriekensap is een erkend streekproduct, de moeite om dit product te proeven. Daarnaast wordt er Haspengouwse mosterd met honing gemalen op steen. De mosterd wordt zelf gezaaid, geoogst en tot een heerlijke mosterd gemalen op traditionele wijze. Een uniek product.
Op het bedrijf worden groepen ontvangen en rondgeleid, om vervolgens tot een degustatie over te gaan. Er wordt ontbijt in de boomgaard aangeboden op afspraak.
Bedrijven kunnen terecht voor teambuilding. Ze hebben de mogelijkheid om met hun team een halve of een hele dag bij ons op het bedrijf te vertoeven. In samenspraak met het bedrijf kan er een lunch geserveerd worden met aansluitend een activiteit dat in verband staat met de werkzaamheden op het bedrijf op dat moment, en met een degustatie.
Cadeaupakketten kunnen altijd worden aangeboden met de verschillende producten van de streek.
Uiteraard vind je ook het vers fruit bij ons. We hebben nog een aanplant van oude rassen, zoals het sterappeltje, grijskes, ijzerappel...
Met deze fruitsoorten komen we ook naar buiten, je vind ons daarmee op verschillende tuinbeuzen, nl.de tuindagen van Hex, Beervelde, Aywiers...
Gezond van bij ons ligt op de fietsroute, kom gerust een kijkje nemen en bezoek het productenwinkeltje.