Streekwinkel en toeristisch infopunt de Bottelarij

In de gezellige Streekwinkel van de Bottelarij kan je terecht voor de aankoop van (h)eerlijke streekproducten en leuke hebbedingetjes van lokale kunstenaars. Je vindt er onder andere een brede waaier Limburgse bieren, je kan er de overheerlijke Bottelarij-koffie (een speciale blend, exclusief door Gimo Koffie samengesteld voor de Bottelarij) aankopen, een pakje huisbereide speculaas kopen, een leuke Welwezenmok aanschaffen, Flagbag-producten vinden en zoveel meer. Uiteraard zijn er ook cadeaupakketten te verkrijgen en kan je er terecht voor originele en niet alledaagse geschenken om te geven of gewoon voor jezelf. Kom dus gerust langs om te snuisteren tussen al dat lekkers en leuks.

Daarnaast kan je er terecht voor toeristische informatie en fietsverhuur (enkel op reservatie). Uiteraard zijn er wandel- en fietskaarten beschikbaar om de streek te verkennen en kan je informatie krijgen over leuke verblijfsadresjes in de buurt. Voor groepen is het mogelijk om (mits reservatie vooraf) de omgeving te verkennen met een gids.

Ook op het vlak van Slow Toerisme is er een ruim aanbod beschikbaar, waar je (mits reservatie vooraf) gebruik van kan maken.

Kortom, voor een smakelijk Limburgs souvenir en toeristische informatie over de streek ben je in de Bottelarij aan het juiste adres.

Het aanbod is ook online te ontdekken in de webshop op https://www.debottelarij.be/lekkershop

Individuele tarieven

  • Gratis toegang

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Verschoningshoekje of kindertoilet