QUALITY TIME TUSSEN DE BLUEBERRIES.

EEN GROEN DOMEIN MET BLAUW FRUIT.
Domein Blueberry Fields ligt in het verlengde van het natuurgebied "de vallei van de Zwarte Beek" in Beringen (Koersel). Weg van alle drukte. Een puur-natuurpark van 22 ha met begraasde weides, verdoken vijvers, een zeldzaam bos met veenmos, en afwisselend als een lappendeken: 12 ha met plantages van blueberries.

FRUIT VAN HIER;
Wij werken zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en dit volgens de bio-normen . Onze blueberries krijgen de kans en de tijd om te rijpen én om lekker te worden op het ritme van de seizoenen en de zon. Alle bessen worden met de hand geplukt.

DE NATUUR ZIEN, HOREN EN RUIKEN.
Over het domein lopen korte, bewegwijzerde wandelingen met verrassende infoborden. Zij vertellen je het verhaal van de blauwe bes of bosbes en leren je meer over bomen. Langs beekjes, bruggetjes en vlonderpaden, onder eiken van honderden jaren oud, op enkele meters van het leefgebied van reeën, torenvalken, everzwijnen en ... de wolf.

SHOPPEN IN DE BLUEBERRY SHOP.
Een deel van de blueberry-oogst wordt in het bedrijf op ambachtelijke wijze verwerkt tot confituur, coulis, sap, thee, wijn, enz. Een heel gamma met verrassende smaken. In de zomermaanden: elke dag verse bessen.

TERRAS EN FIETSCAFE IN BLUEBERRY-SFEER.
Op ons terras in het groen kan je onthaasten, relaxen en nagenieten van de wandeling. Drankjes van bosbessen, ijsjes of taart met bosbessen, lekker geurende bosbessenthee en speciale biertjes van hier.

ETEN IN DE VRIJE NATUUR: "KARRENMAALTIJDEN"
Op één van de 8 mooiste locaties op ons domein, met een oude kar als decor, kan je van mei t.em oktober een door ons geserveerde karrenmaaltijd reserveren via de website. Per locatie, met schuilhut, is plaats voor 10 personen. Een onvergetelijke eet-ervaring midden in een prachtige natuuromgeving.

UITSTAP IN GROEP.
Groepsbezoeken met gids zijn mogelijk van mei t.e.m september. Reservatie en info via website.

Individuele tarieven

  • Toegang is gratis

Groepstarieven

  • meerdere arrangementen mogelijk. Meer info op website

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod