Blueberry Fields

Domein Blueberry Fields ligt in de vallei van de Zwarte Beek in Beringen. Al meer dan 20 jaar groeien er blauwbessen midden in de natuur. Van de lekkere en gezonde bessen worden er ook op artisanale wijze kwaliteitsvolle streekproducten gemaakt die in de boerderijwinkel worden aangeboden.

In totaal omvat het domein circa 19 hectare. Hiervan wordt ongeveer 12 ha ingenomen door plantages met blauwbessen. Nog 5 hectare is onderdeel van het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". De overige 2 ha bestaat voornamelijk uit bos en weide. Al met al bieden de blauwbessenplantages in combinatie met het omliggende natuurgebied mogelijkheden voor prachtige wandelingen om te onthaasten en volop van de natuur te genieten. Rond de boerderij, tussen de plantages loopt een uniek bosbessenleerpad, de beekwandeling en een bomenwandeling. Tijdens een bewegwijzerde route krijgt u een hoop informatie over de wereld van blauwbessen. Bruggen, beekjes, bomen, hagen, vele soorten vogels, rust, zuivere lucht en idylische plekjes.

Op ons terras kan u achteraf nagenieten met een drankje, ijsje of taart: allemaal van bosbessen.
Omdat wij vinden dat onze bessen, onze producten en onze omgeving allemaal cadeaus van de natuur zijn, willen wij deze graag met u delen! Blueberry Fields ligt op slechts 1 km van het Limburgse fietsroute netwerk.
In de zomermaanden bieden wij de mogelijkheid om zelf bessen te komen plukken. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Individuele tarieven

  • Toegang is gratis

Groepstarieven

  • Voor groepsbezoeken zijn er speciale arrangementen met een professionele gids :
    - Arrangement I - € 3 per persoon : hiervoor krijgt elke persoon een consumptie (koffie,thee of frisdrank) en een ijsje met blauwbaard (coulis van blauwbessen) en een origineel aandenken aan de uitstap.

    - Arrangement II - € 3,90 per persoon : hiervoor krijgt elke persoon een fris bosbessendrank "BLOE AAIS", een ijsje met blauwbaard (coulis van blauwbessen) en een origineel aandenken aan de uitstap.

    - Gidsvergoeding : € 60 voor een groep van max. 25 personen

    Groepsbezoeken kunnen 7 dagen op 7, van mei tot september.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Richtprijs (volwassene) € 0,-