Blauwe bessen Schrijnwerkers

Kom de blauwe bes ontdekken in de Limburgse Kempen: aan de voet van de Oudsberg in Oudsbergen vind je onze 15 ha grote plantage.

Vanaf half juli t.e.m eind augustus kan je zelf uw blauwe bessen komen plukken (precieze data zie website) aan een zeer aantrekkelijke prijs. Geniet ook van een heerlijk stuk blauwe bessentaart in onze cafetaria, die van half juli tot en met half september 7 op 7 open is!

In ons winkeltje in Oudsbergen vind je het hele jaar door een groot assortiment gezonde blauwe bessenproducten. Naast de ingang staan er twee automaten die je het hele jaar door 24 op 24 van blauwe bessenproducten kunnen voorzien! In de zomer kan je dagelijks verse blauwe bessen in de automaat vinden.

Voor rondleidingen ben je hier op de juiste plaats. De beste periode voor een rondleiding is tussen mei en begin oktober. Verschillende arrangementen mogelijk met koffie en blauwe bessenvlaai, ontbijt of broodjesmaaltijden met soep. Geschikt voor groepen tussen 12-60 personen. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wandel- en fietsliefhebbers: wij hebben goed nieuws! Onze plantage grenst aan het fietsroutenetwerk (autovrij) en tal van wandelroutes. O.a. wandelgebied Oudsberg grenst aan onze plantage! Via de fietspaden op de Oudsbergerweg zijn wij in beide richtingen nu vlot bereikbaar zonder omwegen! Perfecte plaats voor tussenstop. Ruime parking op ons perceel.
Gedurende de zomermaanden workshops met blauwe bessen voorzien. Ook voor kinderen hebben we speelplaats met zandbak.

Bus 8: Genk-Overpelt stopt op 10 meter van ons bedrijf.

Individuele tarieven

  • Prijzen vanaf € 1,80 in de cafetaria
    Zelfpluk ca. € 6/ kg afh. van seizoen
    Rondleiding - prijzen op aanvraag
    Koffie en vlaai, sap vanaf € 6,50 per persoon
    Broodjesmaaltijd en soep prijs op aanvraag

Groepstarieven

  • Rondleiding mogelijk vanaf 12 personen of minimaal € 30

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk