PIPO appelsappen / Fruitbedrijf Porreye

Bij PIPO breng je een bezoek aan 2 familiebedrijven met 1 ziel:
Fruitbedrijf Porreye en fruitverwerkingsbedrijf PIPO APPELSAPPEN.

Van milieuvriendelijke en biologische teelt van appelen, peren en kersen tot de volledige verwerking ervan in 8 (h)eerlijke gezonde appelsappen, suikerarme confituren en siropen.

Aan de sterrentent tussen de boomgaarden stap je in de PIPO-trein die de fruitplantages letterlijk én symbolisch verbindt met het fruitverwerkingsbedrijf.

Onderweg kom je meer te weten over dit “prachtig stukje Haspengouw” met zijn authentieke holle wegen. Een extra belevingsmoment is er op het 80 m hoge groendak van het waterreservoir.

Als afsluiter geniet je van een heerlijke degustatie van alle sappen en confituren.
Wil je graag een 'ietsje meer' kan je kiezen voor een bedrijfsbezoek met koffie en taart en/of een bezoek met een broodjeslunch. De PIPO trein is zeer geschikt voor kinder- en verjaardagsfeestjes en kan perfect als origineel vervoersmiddel aangevraagd worden.

De exclusiviteit wordt bepaald door de unieke locatie maar ook door het feit dat elk bezoek een intiem gebeuren is omdat er slechts 1 groep per bezoek aanvaard wordt.

Het hele terrein en de PIPO trein zijn toegankelijk voor minder mobiele mensen, voor rolstoelen en rollators.

Meer info https://www.pipoappelsappen.be/bezoek-ons-1

Individuele tarieven

  • Prijzen afhankelijk van de formule en het aantal personen. Voor meer informatie, mail info@pipoappelsappen.be of via https://www.pipoappelsappen.be/bezoek-ons-1

Groepstarieven

  • Prijzen afhankelijk van de formule en het aantal personen. Voor meer informatie, mail info@pipoappelsappen.be.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk