Zin om het glooiende Haspengouwse landschap op een originele manier te ontdekken? Onze Italiaanse vriendjes, de Vespa's, kent iedereen ondertussen. Maar wisten jullie dat jullie met onze schattige Citroën 2pk's de streek kunnen verkennen? Sacre bleu! De authentieke 2pk's, oftewel 'geitjes' van Route38 bezorgen jong en oud een dag vol fun, avontuur en nostalgie.

De geitjes zijn perfect onderhouden en hebben allemaal hun eigen naam én karakter. Je kunt in de zomer op pad via zorgvuldig uitgestippelde routes. De Familieroute is een route op maat van het hele gezin, ook de kleinsten. Via de Streekproductenroute leren jullie de producten uit de streek kennen (consumpties niet inbegrepen in de prijs). De Culturele route leidt je dan weer naar de meest markante plekjes in de buurt. Je kan ook in de winter op pad via de Vive l'hiver route om te genieten van de prachtige winterse landschap. Goed in oriëntatie? Je mag ook zelf je parcours uitstippelen. Achteraf kan er gezellig nagekaart worden in het Café2CV.

De geitjes worden verhuurd voor een halve of volledige dag, maar ook een volledig weekend of ganse week behoren tot de mogelijkheden. Geniet van prachtige uitzichten en een héérlijke picknick voor onderweg. Je kunt zelfs — al dan niet op verplaatsing — de wagens huren om van jouw event of teambuilding een onvergetelijke retro beleving te maken.

Vooruit met de geit!
Blanche, Coraline & hun andere vierwielige vrienden wachten op je.

Individuele tarieven

 • — WINTERAANBOD (NOVEMBER - FEBRUARI) —
  Vive l'hiver - € 185
  10 - 16u

  — ZOMERAANBOD (MAART- OKTOBER) —
  Volledige dag - € 215
  10 - 18u.

  Halve dag voormiddag - € 135
  9 - 13u.

  Halve dag namiddag - € 180
  14 - 18u.

  Weekend kort - € 360
  Zaterdag 9u. tot zondag 17u.

  Weekend lang - € 400
  Vrijdag 18u. tot zondag 17u.

  Midweek - € 700

  Week - € 1.100

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m