Sportcentrum De Soeverein bestaat uit een modern zwembad, een up-to -date tenniscomplex en een hippe en gezellige brasserie 'De Kantine'.
In het zwembad vind je voor de sportievelingen onder ons een 25m bad. Daarnaast een doelgroepenbad waarin diverse lessen plaatsvinden of dat bij recreatieve momenten ingericht is met diverse speelmaterialen. Voor de kleinsten is er nog een kinderbad met attractieve speelelementen. De topattractie is onze familieglijbaan en relaxen kan in onze wellness met sauna, stoombad en jacuzzi.
Een balletje slaan kan op een van onze 4 indoor tennisbanen die uitgerust zijn met rubber korrelvloer.
In brasserie 'De Kantine' kan je terecht voor een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd!

Doordat we vlak naast het wandelgebied de Sahara gelegen zijn, vormen we ook de perfecte uitvalsbasis voor een mooie natuurwandeling of een fietstocht naar 'Fietsen door de Bomen' in Bosland.
Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.

Individuele tarieven

  • een zwembeurt

    inwoners Lommel: € 4,20
    Niet inwoners: € 5,20

Groepstarieven

  • Groepskorting vanaf 15 personen

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet