Nationaal Park Bosland Sahara Expeditie

De Sahara Expeditie in Nationaal Park Bosland is een gloednieuwe belevingswandeling voor echte speurneuzen van 6 tot 10 jaar in de Lommelse Sahara. Een speciale Boslandgids neemt jou en je familie of vriendjes mee op stap in de wereld van Zeno de Zandloopkever.

Onderweg beleef je het gebied op een nieuwe manier via toffe opdrachten, spelletjes, actie en avontuur. Deelnemers vervullen tijdens de Expeditie een geheime opdracht en naar het schijnt ligt er ook een schat begraven…

Een tof verjaardagsfeestje of een leuke familie uitstap met oma, opa, neefjes en nichtjes erbij? Het kan vanaf nu met een speciale gids tijdens de Sahara Expeditie in Nationaal Park Bosland. Een Expeditie plannen kan na een reservatie via deze pagina (zie verder). De deelnameprijs is slechts € 5 per persoon. Deelname kan in samenstellingen van minimaal 4 en maximaal 20 personen.

Kom ook eens op expeditie in de Sahara met Zeno de Zandloopkever!

Praktisch:

- Voor wie: de Sahara Expeditie is het meest geschikt voor groepen kinderen van 6 - 10 jaar (de kinderen zijn steeds onder begeleiding van 1 of meerdere volwassenen)
- Voor hoeveel: min. 4 personen - max. 20 personen
- Hoe lang: 2,5 uur - 3 uur
- Hoe ver: 3,4 km
- Waar vertrekken: Evenemtenhal Soeverein, Nieuwe Kopen - Speeltuinstraat, Lommel (de gids wacht de deelnemers op aan de ingang van de Soeverein
- Toegankelijkheid: niet buggytoegankelijk
- Prijs en betaling: € 5 p.p. (voor de start van de Expeditie gepast in cash betalen in de Soeverein)

Individuele tarieven

  • Sahara Expeditie is enkel mogelijk in groep vanaf 4 personen. Of mits betaling van minimumbedrag van € 20.

Groepstarieven

  • - Tarief: € 5 p.p.
    - Voor hoeveel: min. 4 personen - max. 20 personen
    - Reserveren: via www.nationaalparkbosland.be

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m