Het Eenhoornhof

Vakantiewoning
*****
Ken jij de overtreffende trap van gastvrijheid?
Dat is gastblijheid.
Die gastblijheid, daar doen we het voor, elke dag. In Het Eenhoornhof, de authentieke vierkantshoeve die we met veel liefde en vakmanschap renoveerden. Hier vertoeven wij soms met onze 6 kinderen en 2 kleinkinderen. Het is ook onze 5-sterrenvakantiewoning voor groepen vanaf 10 tot 20 personen. Hier heten wij jou welkom als onze gast, met open armen. Geniet bij ons van het thuisgevoel, van rust en veel ruimte. En beleef een onvergetelijke vakantie.
Wil jij graag ervaren hoe gastblijheid voelt? Reserveer dan nu jouw verblijf in Het Eenhoornhof. Momenteel geen voorschot te betalen en 100% gratis annuleren indien de wetgever dat verplicht..

Let wel op, de woning is niet uitgerust voor de leeftijdscategorie 3 tot 16-jarigen.
De uitvalsbasis voor het thema-weekend onder vrienden.
Dit logies is uitgerust om aan de noden en wensen van de volwassen vakantieganger te voldoen. Gedaan met zoeken, dit ruim en comfortabeler vakantiehuis is ideaal voor uw volgende jaarlijkse themaverblijf. Of het nu gaat over een geschikt vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten in het mooie Limburgse platteland, een gastronomische vesparoute, het ontdekken van de bloesems, het kookweekend waar je die grote, uitgeruste keuken voor nodig heeft of de 50-jarige verjaardag van een van jouw beste vrienden of vriendinnen. Ben je niet zeker of het Eenhoornhof voldoet aan de wensen van jouw groep, vraag het ons dan gerust. Wij staan je graag bij met praktische verblijfsinfo en toeristische tips.
Assessments, trainingen, brainstorms en andere in alle rust.
De met zorg samengestelde inrichting is zo opgebouwd dat deze locatie zowel voor privé- als professionele doeleinden aangewend wordt. Deze locatie gebruikt men ook om in alle rust kleinschalige seminars, meetings, assessments, trainingen, screenings, workshops, brainstormoefeningen en intakes te organiseren.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Wasserette