Het Eenhoornhof

Vakantiewoning
*****
Die jaarlijkse familievakantie, zonder aan comfort in te boeten.
Het Eenhoornhof is zo ingedeeld dat de woning voldoende ruim is voor de hele familie. Er zijn heel wat ruimtes zoals de lounge, de grote eetkamer en het terras die uitnodigen om gezellig samen te zijn.
Er dient echter niet ingeboet te worden aan privacy. Zo zijn er 8 kamers met individuele badkamers. En kan je je gerust even in alle rust terugtrekken in één van de zithoekjes of andere ontspanningsruimtes. De eigenaars kunnen je op aanvraag babybedjes en kinderstoelen voorzien.
Let wel op, de woning is niet uitgerust voor de leeftijdscategorie 3 tot 16-jarigen.
De uitvalsbasis voor het thema-weekend onder vrienden.
Dit logies is uitgerust om aan de noden en wensen van de volwassen vakantieganger te voldoen. Gedaan met zoeken, dit ruim en comfortabeler vakantiehuis is ideaal voor uw volgende jaarlijkse themaverblijf. Of het nu gaat over een geschikt vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten in het mooie Limburgse platteland, een gastronomische vesparoute, het ontdekken van de bloesems, het kookweekend waar je die grote, uitgeruste keuken voor nodig heeft of de 50-jarige verjaardag van een van jouw beste vrienden of vriendinnen. Ben je niet zeker of het Eenhoornhof voldoet aan de wensen van jouw groep, vraag het ons dan gerust. Wij staan je graag bij met praktische verblijfsinfo en toeristische tips.
Assessments, trainingen, brainstorms en andere in alle rust.
De met zorg samengestelde inrichting is zo opgebouwd dat deze locatie zowel voor privé- als professionele doeleinden aangewend wordt. Deze locatie gebruikt men ook om in alle rust kleinschalige seminars, meetings, assessments, trainingen, screenings, workshops, brainstormoefeningen en intakes te organiseren. De woning beschikt over gemeenschappelijke en individuele ruimtes in een gemoedelijk kader. De multi-inzetbaarheid van de ruimtes laat toe om ze aan te passen aan jouw wensen. Wens je te overnachten? Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel
Microgolf
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Serviesgoed
Speelgoed aanwezig
Speeltuin of speelruimte
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Wasserette