Villa Kakelbont

B&B
Villa Kakelbont is gelegen aan een rustige straat in het centrum van Borgloon.

De zeer rustige Kamer Pippi is op de begane grond, er is een privé koelkast voorzien. Verder een eigen externe badkamer, voorzien van een grote inloopdouche, apart toilet en wastafel.

Kamer Nilsson en kamer Witje hebben een prachtig uitzicht en zijn op de 1e verdieping. Voor kamer Nillson ligt de badkamer tegenover Kamer Witje heeft de badkamer op de 2e verdieping.

Een grote troef van Villa Kakelbont Borgloon is de ruime natuurlijke tuin die steeds fleuriger wordt ingericht. Zo heb je vanaf het voorjaar al bloemen tot in het najaar, je mag gerust ook even rondlopen in de tuin en heerlijk op het mooie gastenterras vertoeven. Voor de natuur eco en tuinliefhebbers, ze zullen zich hier heerlijk voelen. Villa Kakelbont is ook voorzien van zonnepanelen voor haar stroom.
Er zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig.
Na een goede nachtrust geniet je van een uitgebreid meest zelfgemaakt ontbijt onder andere zuurdesembrood diverse confituren verse jus fruitsalade en laat je verder verrassen door Sophia.

De wandelroutes (3, 5, 8 en 12 km) lopen door de straat, het beroemde doorkijk-kerkje is op 15 minuten wandelafstand en het nieuwe kunstwerk "Helshaeven" is ook niet ver.

Weet je nog niet wat je precies gaat doen. Sophia en anders toerisme Borgloon helpen je graag verder. Het stroopbelevingscentrum is ook een grote troef.
Het fietsroutenetwerk is om de hoek en er bestaat de mogelijkheid om 2 elektrisch fietsen te huren.

's Avonds kun je de auto laten staan en er zijn maar liefst 14 restaurants op wandelafstand met een breed gevarieerd aanbod.
Bezoek ook www.villa-kakelbont-borgloon.be voor meer info, online boekingen en foto's.

Tot binnenkort
Sophia
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Tuin toegankelijk voor gasten