Lavendine Pure (Bed & Breakfast)

B&B
Lavendine Pure is een relax B&B waar je heerlijk thuiskomt met elkaar. Samen genieten met je geliefde, met vrienden, of tijd voor jezelf...het kan allemaal bij Lavendine Pure!
De B&B is gelegen in het groene Genk, midden in de natuur, vlakbij natuurreservaat De Maten en bij Bokrijk. Vanuit de B&B kan je heerlijke fietstochten maken met je eigen fiets of je huurt er eentje bij Lavendine Pure. Ook kan je heerlijk gaan shoppen of cultuur opsnuiven in Genk, Hasselt, Maastricht of Maasmechelen Outlet Village.
Alle ruime luxe kamers beschikken over een aparte badkamer met douche en/of bad, een apart toilet (doorspoeling met regenwater) en een gezellige zithoek met tv.
De kamers zijn ecologisch ingericht met natuurlijke materialen. Het inbegrepen bio verwen-ontbijtbuffet bestaat uit een assortiment eerlijke, regionale of biologische producten. Een vers bio eitje of spek maken we graag ter plaatse klaar.
Voorts kun je heerlijk relaxen op het terras of in één van de zithoekjes in onze ruime tuin.
Lavendine Pure beschikt eveneens over een uitgebreide en gezellige privé-wellness, waarin je heerlijk tot rust komt. In de wellness kan je genieten van een unieke zoutgrot, Finse sauna, infrarood, jacuzzi, regendouches, zithoek met open haard, loungezetel in de privé tuin, voetenbadjes, scrubzouten...
Wij bieden vrijblijvend ook een ruim aanbod van holistische energetische massages aan om jouw lichaam en geest heerlijk in balans te brengen.
Lavendine Pure...puur genieten...
Faciliteiten
Kuurmogelijkheden
Aanbod streekgerechten/producten
Jacuzzi
Tuin toegankelijk voor gasten
Sauna
Parkeergelegenheid
TV op de kamer
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Airco in de kamer
Internetaansluiting
Vegetarisch aanbod
Bedlinnen beschikbaar

Kamers en prijzen

Er zijn geen accommodaties beschikbaar voor jouw geselecteerde datums

Vanaf € 115,-