Tomaten smaken het beste in de zomer dus hoe kun je die smaken bewaren om de rest van het jaar ervan te genieten?

Een oude stiel die terug zou moeten geïntroduceerd worden. Het beste van een bepaald seizoen inmaken voor de volgende seizoenen, zo hoeven er bijvoorbeeld geen tomaten uit verre landen geïmporteerd te worden als wij in februari willen genieten van een verse tomatensaus.
Ik leer je hoe je thuis je eigen passata kan inmaken net voor het einde van het tomatenseizoen. Zo doende kun je thuis zelf nog aan de slag met onze tips en trucs

Inbegrepen: Hapje, drankje en interactieve kookdemonstratie. Zelf kun je dus even meehelpen maar je mag ook gewoon meekijken!


Receptenfiche krijg je digitaal mee!
We nodigen jullie uit op onze locatie in Genk, Boxbergheide, waar we het gezellig maken. Voor de deur is er parking voor 10 auto's, mits iedereen goed parkeert. De workshop duurt 2 uurtjes, afhankelijk van hoe vlot iedereen werkt in de keuken of meekijkt. We vragen € 50 per persoon en je warme maaltijd, koffie, thee en water is inbegrepen. Ter plaatse kun je wijn of frisdranken aankopen indien gewenst.
Klinkt deze avond als muziek in je oren en heb je zin in een gezellige leerrijke avond gevuld met veel lekkers! Schrijf je dan nu in!

Individuele tarieven

  • € 50

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen