Like
Chocoladehuis Boon
Wie bij Chocoladehuis BOON in Hasselt binnenloopt, ontdekt het meteen: in dit huis ruik je, beleef je en ontdek je de pure passie voor chocolade.
In het open atelier zijn de meester-chocolatier Patrick Mertens - Gault & Millau Chocolatier van het jaar 2024 - en zijn team druk in de weer met unieke chocoladen sierstukken, pralines en allerlei andere chocoladen heerlijkheden.
Uiteraard kan je daarna in de winkel zelf een doosje pralines samenstellen zodat je thuis nog kan nagenieten van deze unieke chocoladebelevenis. Of je kan makkelijk en snel je chocolade bestellen via onze webshop. Ook sierstukken kan je online bestellen. Onze bijzondere stukken uit de collecties zijn wel enkel af te halen in onze winkel in de Paardsdemerstraat Hasselt.
Wil je zelf eens van dichtbij een workshop meemaken? Of heb je bijzondere verzoekjes voor onze meester-chocolatiers? Laat dan van je horen. Ook voor bedrijven en professionelen.
In het open atelier zijn de meester-chocolatier Patrick Mertens - Gault & Millau Chocolatier van het jaar 2024 - en zijn team druk in de weer met unieke chocoladen sierstukken, pralines en allerlei andere chocoladen heerlijkheden.
Uiteraard kan je daarna in de winkel zelf een doosje pralines samenstellen zodat je thuis nog kan nagenieten van deze unieke chocoladebelevenis. Of je kan makkelijk en snel je chocolade bestellen via onze webshop. Ook sierstukken kan je online bestellen. Onze bijzondere stukken uit de collecties zijn wel enkel af te halen in onze winkel in de Paardsdemerstraat Hasselt.
Wil je zelf eens van dichtbij een workshop meemaken? Of heb je bijzondere verzoekjes voor onze meester-chocolatiers? Laat dan van je horen. Ook voor bedrijven en professionelen.
Like