Tai Chi & Relaxation in Nature - Nationaal park Hoge Kempen (Terhills)

Tai Chi in Nature, Nationaal Park Hoge Kempen (Terhills)

In een wereld die vaak hectisch en veeleisend is, biedt Tai Chi in Nature, NPHK een oase van kalmte, waar je kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en innerlijke rust kan vinden.

Terhills, een prachtige oase van groen, strekt zich uit over een gebied van circa 356 ha aan de rand van het Nationaal park Hoge Kempen.
Gevormd door haar verleden als industriële mijnsite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke vergezichten vanop de mijnterrils in Maasmechelen.

Tijdens een Tai Chi in Nature dag verken je de ongerepte natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen en maakt Gert er een echte zintuiglijke beleving van: wordt bewust van de geluiden van de natuur, beleef de stilte, proef van wat het landschap voort brengt. En dat allemaal in combinatie met ontspannende relaxatie-oefeningen en Tai Chi.
De Tai Chi wordt tijdens deze dag extra toegankelijk gebracht. Als deelnemer heb je dan ook helemaal geen Tai Chi-ervaring nodig. Voor elke deelnemer wordt er een ontbijt, een lunch en een lekkere après – Chi voorzien.

De Tai Chi in Nature dagen kunnen volledig naar jouw wens worden ingevuld. Wil jij je collega's of vrienden trakteren op een relaxatiemoment? Dan kan je een Tai Chi in Nature dag ook organiseren als teambuilding of workshop. Een Tai Chi in Nature-dag kan georganiseerd worden vanaf 4 personen.

Individuele tarieven

  • Prijs op aanvraag: https://www.taichirelaxation.be/taichiinnaturelimburg/ of via mail: info@taichirelaxation.be

Groepstarieven

  • Prijs op aanvraag: https://www.taichirelaxation.be/taichiinnaturelimburg/ of via mail: info@taichirelaxation.be

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet