Yanaika en Niels zijn partners in crime. Ze besloten om samen het avontuur voor een culinair restaurant aan te gaan. Ze delen de liefde voor horeca en gastronomisch dineren. Om het in hun eigen woorden te zeggen: “Wij willen een exclusieve belevenis aanbieden waar lekker eten centraal staat, bovendien streven we naar de hoogste kwaliteit in producten en service.”.

In de keuken gaan ze zoveel mogelijk met lokale producten aan de slag & dragen ze het prinicipe van ‘no food waste’ hoog in het vaandel. Dat is ook de reden dat er wordt gekozen om een vast menu aan te bieden.

Je kent Yanaika misschien wel van eerste editie van de tv-show ‘Mijn Restaurant’, waarbij ze nipt op de tweede plaats eindigde. Nadien opende ze in Hasselt het restaurant Exquisa. Hier werd ze vooral bekend omwille van haar speciale aardappelgerechten.
In 2011 werd Yanaika bekroond met de titel ‘BRU Ladychef of the Year’ en kwam ook haar eerste kookboek ‘De keuken van de LadyChef’ uit. Aan ambitie duidelijk geen gebrek! Met een gepassioneerd team aan haar zijde zorgt zij voor een culinaire beleving op niveau.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten in ons restaurant!

Faciliteiten

Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating