Golfbanen

Terug

Limburg is een gedroomde golfbestemming. We hebben maar liefst zes golfbanen met elke hun specifieke troeven. Zo een enorm gevarieerde waaier vind je niet zo snel zo dicht bij elkaar.

Golfbanen in Limburg

De Koninklijke Limburg Golf Club, in golfmiddens beter gekend als Royal Limburg, hoort met haar klassieke heidebaan al jaren bij de Belgische top. Flanders Nippon Golf Club Hasselt is terecht fier op haar parkbaan niet zo ver van het centrum van Hasselt, terwijl Spiegelven Genk duidelijk de spektakelkaart trekt. Millennium Paal is, deels door de unieke ligging aan de Paalse Plas, voor velen dé “Championship Course” van het land. Golfforum Lummen kreeg met haar negen holes meermaals het label “Meest gastvrije club” opgeplakt, terwijl Golf Club Lanaken, als Limburgse jongste golfclub, meteen hoge ogen gooide pal op de grens met Nederland.

De zes Limburgse golfclubs zorgen elk voor een uniek aanbod dat hieronder wordt uit geplooid. Heide, bronsgroene bossen, waterpartijen, mooie parken… Voor elk wat wils dus. Voeg er de uitdagende lay-out van golfbanen aan toe en je weet dat er in Limburg meer dan voldoende golfuitdaging te vinden is. Waarom dan nog aarzelen om Golfend Limburg te ontdekken? 

Maak je keuze uit deze golfbanen